|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Yritysrahoituspäällikköä

Header

Yritysrahoituspäällikköä

Aito, suomalainen ja paikallinen – kiinnostaako työsuhde Aito Säästöpankissa?

Haemme YRITYSRAHOITUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänkuvasi on mielenkiintoinen ja monipuolinen sisältäen uusasiakashankintaa sekä rahoitus- ja sijoitusratkaisujen luomista yritysasiakkaille.

Miksi meille töihin? 
Me Aito Säästöpankissa tykkäämme asiakkaista ja asiakkaat meistä. Asiakasläheisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle osaavan organisaatiomme taustatuen ja loistavat työkaverit. Pääset vaikuttamaan omaan toimenkuvaasi, sillä se muodostuu tehtävään valittujen osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Mitä odotamme sinulta?
• Yritys- ja yrittäjäasiakkaiden tuntemusta, yrittäjäarjen sekä heidän palvelutarpeensa ymmärrystä
• Aitoa innostusta myyntityöhön ja uusasiakashankintaan
• Hyviä neuvottelutaitoja ja rohkeutta lähestyä potentiaalisia asiakkaita eri kanavissa
• Kokemusta pankkitoiminnasta
• Aktiivista asennetta, halua menestyä sekä uskallusta ottaa vastuuta.

Ota yhteyttä, jos myyntityö Aito Säästöpankissa kiinnostaa!

Lisätietoja antaa perjantaina 24.2. klo 14–15 yrityspankinjohtaja Harri Vaarasalo, puh. 050 325 4113, harri.vaarasalo@saastopankki.fi ja keskiviikkona 1.3. klo 9–10 varatoimitusjohtaja Jani Eenola puh. 050 306 6761, jani.eenola@saastopankki.fi Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 5.3.2017 osoitteeseen aitosp.hakemukset@saastopankki.fi

----------------

Aito Säästöpankki on suomalainen säästöpankki, joka toimii Pirkanmaalla 10 kunnan alueella 14 konttorin verkostolla. Aito Säästöpankilla on yli 45 000 asiakasta ja pankin tase on noin 700 miljoonaa euroa. Aitoa ja asiakaslähtöistä palvelua tarjoamalla haluamme tuoda rikkautta niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin elä- mään. Pankin henkilöstömäärä on yli 80.


HAE TYÖPAIKKAA
Vuonna 1823 Suomen Turkuun perustettiin Suomen ensimmäinen pankki. Säästöpankki. Säästöpankkiaatteen mukaisesti sen tehtävänä oli auttaa Suomen työteliästä kansaa hoitamaan raha-asioitaan ja vaurastumaan.

Tällä asialla olemme edelleenkin. Asiakkaidemme mielestä onnistumme tehtävässämme varsin hyvin, sillä asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Vähittäispankkipalvelujen lisäksi tarjoamme suomalaisille sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluita. Meillä on puoli miljoonaa asiakasta ja työllistämme n.1300 ammattilaista eri puolilla Suomea. Säästöpankkiryhmään kuuluu 23 Säästöpankin ja 150 pankkikonttorin lisäksi keskusyhteisö Säästöpankkiliitto Osk, Sp-Henkivakuutus, Sp-Rahastoyhtiö, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi, Sp Kiinnitysluottopankki sekä kiinteistönvälitysketju Sp-Koti.

Footer