|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Vientikoordinaatori

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Studentwork työpaikatKaikki Studentwork työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 
Tarinamme alkaa pienestä opiskelija-asunnosta Helsingissä vuonna 2004. Tuolloin kaksi opiskelijaa perustivat yrityksen, jonka tarkoituksena oli työllistää perustajiensa lisäksi myös muita opiskelijoita ja vastavalmistuneita. Sittemmin on tapahtunut paljon.

Tänä päivänä olemme Suomen johtava nuoriin osaajiin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimistoja meillä on kaikissa Pohjoismaissa sekä Saksassa. Matkan varrelle mahtuu lukuisia onnistumisia, mukaan lukien kunniapalkinto Elinkeinoministeriöltä.

Olemme Talent Relations -yritys, eli osaajasuhteiden pioneereja. Se tarkoittaa, että meiltä löytyvät kontaktit parhaimpiin osaajiin ja mielenkiintoisimpiin yrityksiin. Haluamme olla pitkäaikainen kumppani niin yrityksille kuin työntekijöillemmekin, ja panostamme verkostojemme jatkuvaan ylläpitoon.

Olemme Studentwork. Tunnemme parhaat osaajat. Se on työmme.

Vientikoordinaatori


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii asiakkaalleen VIENTIKOORDINAATTORIA Vantaalle.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa vientisopimusten- sekä tarjousten laatimista ja käsittelyä, asiakaspalvelua sekä tilausprosesseista vastaamista. Olet aktiivisesti yhteyksissä eri sidosryhmiin ja seuraat viennin toteutumista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa kaupallista korkeakoulutusta
- Kokemusta kansainvälisen kaupan tehtävistä
- Aikaansaavaa ja aloitteellista työotetta

Työ vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme kielitaitoa, sujuva ruotsi sekä saksan ja venäjän perusteet auttavat sinua työssäsi. Lisäksi odotamme sujuvaa tietoteknistä osaamista sekä markkinointihenkisyyttä.

Tehtävässä tulet aluksi työllistymään Studentworkin kautta määräaikaiseen työsuhteeseen, mutta osaamisensa näyttävälle henkilölle on mahdollisesti tiedossa jatkomahdollisuuksia.

Oletko etsimämme henkilö?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pikaisesti ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso, 0505732425.


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Hae työpaikkaa


Kaikki hakemukset ovat tervetulleita, mutta suosittelemme soveltamaan CV Guidelines -ohjeita. Lisäksi saat oikeuden lisätä laatumerkin ansioluetteloosi. Lue lisää osoitteessa www.cvguidelines.com
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Studentwork työpaikatKaikki Studentwork työpaikat  Jaa Jaa