|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Tuotantotyöntekijä

 
 
 


Tuotantotyöntekijä


Haemme Tuotantotyöntekijää asiakkaallemme Oulun alueelle

 

Päätehtävänä on elektronisten laitteiden loppukokoonpano, eli laitteiden piirilevyjen valmistelu, juotostyöt, mekaaninen kokoonpano sekä myös testaus. Lisäksi työtehtäviin kuuluu erilaisten raporttien laatiminen ja arkistoiminen, materiaalivaraston ylläpito sekä valmiiden tuotteiden pakkaus ja lähetys.

Työ sopii esimerkiksi sähkö-, elektroniikka- tai tietotekniikka-alan opiskelijalle tai vastavalmistuneelle, jolla on kokemusta elektroniikkateollisuudesta. Olet etsimämme henkilö, jos olet motivoitunut ja kiinnostunut alasta, ja teet työsi järjestelmällisesti. Toivomme myös, että tunnet sekä teorian, että käytännön ja olet tehnyt mm. pintaliitoskomponenttien vaihtoa. Eduksesi luetaan juotoskurssin tai –koulun käyminen.

Tarjoamme osa-aikaisen työn (15-40h/viikko), joustavilla työajoilla. Työsuhde on määräaikainen ja jatkojen mahdollisuus on hyvä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pian! http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/ Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.