|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

TESTAUSAUTOMAATION OSAAJIA, HE...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Nico työpaikatKaikki Nico työpaikat  Jaa Jaa
Nico Header
Nicon (Nice-business Consulting Oy) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Olemme osa Fujitsu-konsernia. Tutustu nicolaisiin ja Nicoon yrityksenä .

TESTAUSAUTOMAATION OSAAJIA, HELSINKI


NICO on ICT-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti eri alojen asiantuntijoita asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin. NICO tarjoaa palkitsevan työskentelymallin kokeneille ICT-ammattilaisille. NICO, Nice-business Consulting Oy, on osa Fujitsu-konsernia.

Visiomme on olla yrittäjähenkisen ICT-ammattilaisen paras työpaikka. Nicolaisena pystyt vaikuttamaan työmäärääsi kuten yksityisyrittäjä, mutta ilman yrittäjävastuuta. Kevyen organisaatiorakenteemme ansiosta voimme maksaa kilpailukykyisen palkan ja edut, vakituisen työsuhteen lisäksi.

Haemme asiakashankkeisiimme

TESTAUSAUTOMAATION OSAAJIA

Tehtävässä suunnittelet ja toteutat modernien ohjelmistoratkaisujen testausta ja testauksen automatisointia.

Toivomme seuraavia osaamisia

 • Aikaisempaa kokemusta
  • testauksesta ja testiautomaatiosta
  • testauksen hallinnasta ja suunnittelusta
 • Robot framework, Selenium
 • Sonarqube, Jmeter
 • Jenkins
 • Ohjelmointitaitoa

Lisäksi arvostamme osaamisia seuraavista

 • Pilvialustat kuten AWS, OpenStack, Azure, Google, Fujitsu K5
 • Container platformit kuten Docker, Openshift ja CloudFoundry
 • Rest API, microservices ja API Gateway pohjaisten sovellusten testaaminen

Jos olet yrittäjähenkinen ict-alan ammattilainen, niin Nico voi olla unelmiesi työpaikka. Me tarjoamme kiinnostavan ja palkitsevan toimintamallin kokeneille ammattilaisille. Nicossa pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten asiakasprojekteihin ja pääset myös nauttimaan vastuulla ansaitusta vapaudesta. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, erinomaiset työskentelyolosuhteet ja mukavan työyhteisön. Meillä saat käyttöösi monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Apply for this job -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Katso myös www-sivuiltamme osoitteessa www.nico.fiHae työpaikkaa
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Nico työpaikatKaikki Nico työpaikat  Jaa Jaa