|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Talouspäällikkö / Finance Mana...

 
 
 
MercuriUrval

Talouspäällikkö / Finance Manager

ASSA ABLOY Entrance Systems tarjoaa maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja rakennusten etupuolelle, takapuolelle ja sisäpuolelle. Johtotähtenämme on kokonaisvaltainen lähestymistapa ihmisten, tavaroiden ja ajoneuvojen virtaan. ASSA ABLOY Entrance Systems on osa ruotsalaista pörssinoteerattua ASSA ABLOY -teollisuuskonsernia.

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on toiminut Suomessa v. 1962 lähtien. Se on markkinajohtaja niin uuslaitemyynnissä kuin huollossa. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. Crawford, Megadoor, Besam ja Albany -tuoteperheet. Suomen liikevaihto on yli 35M € ja henkilöstön määrä noin 140. Katso lisää:
www.assaabloyentrance.fi

TALOUSPÄÄLLIKKÖ / FINANCE MANAGER

Haemme taloustiimiimme kahden vuoden määräaikaisella työsopimuksella Espoon pääkonttoriimme talouspäällikköä.


Talouspäällikkönä vastaat kansainvälisen liiketoiminnan Suomen yrityksen liiketoiminta-alueiden sisäisen ja ulkoisen raportoinnin ylläpidosta, kehittämisestä, koordinoinnista, suunnittelusta sekä ennusteiden tuottamisesta ja analysoinnista. Raportoit toimitusjohtajalle ja teet kuukausitilinpäätökset ja muun raportoinnin konsernin ohjeiden ja aikataulujen mukaisesti. Vastuullasi on myös erikoisprojekteja, kuten MS Dynamics AX käyttöönotto Suomessa.

Työn kuvaus
  • Kuukausittaiset ja viikottaiset raportoinnit konsernitasolle
  • Myynnin ja huollon liiketoiminnan tukeminen erilaisilla analyyseillä
  • Varmistat liiketoimintayksiköiden datan oikeellisuuden
  • Analysoit ja esittelet kuukausittaiset tulokset ja ennusteet
  • Toimit johtoryhmän jäsenenä

Toimipaikkanasi on Espoon pääkonttori ja työ vaatii ajoittaista matkustamista.

Taustaa ja henkilökohtaiset ominaisuudet

Hakijalla tulisi olla soveltuva kaupallinen koulutus taloushallinnosta tai laskennasta. Kansainvälisessä yritysympäristössä työskentely katsotaan eduksi ja hakijalla tulisi mielellään olla useamman vuoden kokemus Controller tai Talouspäällikön tehtävistä. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää MS Office -osaamista, erityisesti Excel-osaamista. HFM ja Microsoft Dynamics -osaaminen katsotaan eduksi.

Lisäksi sinulla on seuraavat taidot ja osaaminen:
  • Itseohjautuva ja vahvasti ”Hands-On”
  • Joustava sekä pystyt sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin
  • Hyvä paineensietokyky
  • Tavoitteellinen ja päämäärätietoinen
  • Tiimihenkinen ja ammattitaidossaan vakuuttava

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä. Saat asianmukaisen perehdytyksen tehtäviin ennen itsenäiseen työskentelyyn siirtymistäsi.    

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Ari Pekka Kivinen, p. 050 564 6606. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella varustettuna mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 29.1.2017 osoitteessa www.mercuriurval.fi, FI-09711.