|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Taloushallinnon assistentin os...

 
 
 
trust

Kaikki Academic Workin avoimet työpaikat sekä lisätietoa yrityksestä löydät täältä.


Taloushallinnon assistentin osa-aikainen tehtävä kaupallisen alan korkeakouluopiskelijalleHaluatko kehittyä taloushallinnon tehtävien parissa ja hankkia arvokasta kokemusta opintojen ohella? Mikäli pystyt työskentelemään sujuvasti englanniksi ja sinulla on jo jotain aiempaa kosketusta taloushallinnon tehtäviin, esimerkiksi kesätöiden parista lue lisää! Academic Work etsii nyt Medaffcon Oy:lle oma-aloitteisen ja tarkan otteen omaavaa taloushallinnon assistenttia Espooseen. Tässä on erinomainen mahdollisuus tarttua taloushallinnon monipuolisiin tehtäviin ja saada vastuuta. Hae tehtävää vielä tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista Taloushallinnon assistenttia Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Medaffcon Oy:llä.

Työtehtävät

Toimenkuvaasi kuuluu erilaiset taloushallinnon tehtävät, liittyen mm. laskutukseen ja talousraportointiin. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat muun muassa laskutus, erilaiset selvitystyöt, matkalaskut, kulujen seuranta, sopimusten muokkaus ja yhteydenpito tilitoimistoon. Raportoit sujuvasti englanniksi. Työ on pitkälti rutiininomaista, joten ethän kavahda rutiinitehtäviä! Tiimi, jossa työskentelet on pieni, joten pääset tekemään asioita laidasta laitaan, ja osallistumaan myös prosessien kehittämiseen järjestelmäuudistukseen liittyen.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:


   Taloushallinnon tehtävät liittyen laskutukseen, talousraportointiin ja projektinseurantaan
   Matkalaskut, kulujen seuranta
   Erilaiset selvitystyöt
   Erilaiset taloushallinnon rutiinitehtävät
   Raportointi englanniksi
   Yhteydenpito tilitoimistoon
   Sopimuksiin liittyvät hallinnolliset tehtävät
   Järjestelmäuudistukseen liittyvät vastuut


Tehtävä sopii hyvin kaupallisen alan korkeakouluopiskelijalle. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden osallistua kehitysprojekteihin ja saada lisää vastuuta. Työajat voi sopia joustavasti 2-5 päivää viikossa. Pääset kehittymään ja saamaan vastuuta.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on kaupallisen alan korkeakouluopiskelija, joka pystyy työskentelemään 2-5 päivää viikossa. Etsimällämme henkilöllä on mielellään jo aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun parista. Tämän lisäksi olet tarkka, toimeen tarttuva ja kykenet työskentelemään oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Lisäksi omaat sujuvan suomen ja englannin kielen taidon ja sinulla on kiinnostusta taloushallinnon asioihin.

Etsimällämme henkilöllä on:


   kaupallisen alan korkeakouluopinnot työn alla
   Aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
   tarkka, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva asenne
   Sujuva suomi ja englannin kieli
   Kiinnostusta taloushallinnon asioihin


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta Procountorista tai Dynamicsista. Eduksi luetaan myös, jos sinulla on intoa ja halua kehittää prosesseja.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Helmikuu

Työmäärä: osa-aika, 2-5 päivää viikossa

Kesto: 30.6.2017 asti, mahdollisuus jatkolle

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:11.1.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Infoa asiakkaasta

Medaffcon Oy tarjoaa asiantuntevaa konsultointipalvelua lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin. Saat meiltä kaikki Real World Evidence-, Stakeholder Perception Mapping-, Medical Affairs-, Market Access- ja Healthcare Consulting -palvelut Suomessa, pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Toimintamme lähtökohtana ovat aina nopeus, joustavuus ja räätälöidyt ratkaisut vankalla ammattitaidolla ja tuoreilla näkökulmilla! Medaffcon Oy syntyi vuonna 2009, kun kolme pitkään lääketeollisuudessa toiminutta asiantuntijaa näkivät mahdollisuuden tehdä asioita uudella tavalla ja poiketa vanhoista, totutuista kaavoista. He päättivät tarjota tätä osaamistaan lääkeyritysten käyttöön niin, että kaikki asiakkaat pystyisivät saamaan etua ja hyötyä heidän osaamisestaan ja uudesta tavasta toimia. Tämän ydinryhmän ympärille on sittemmin liittynyt koko joukko saman henkisiä asiantuntijoita eri koulutus- ja kokemustaustoilla.

Kysyttävää? info@academicwork.fi, Ilmoitusnumero: 14981656apply

trust
Sijainti:

Espoo

Työsuhde:

Kokoaikainen, Määräaikainen/Projekti

Ilmoitusnumero

14981656


apply