|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Sovellusasiantuntija

 
 
 

Sovellusasiantuntija


Etsimme joukkoomme sovellusasiantuntijaa pitkäaikaissäilytykseen (PAS)  liittyvään ohjelmistokehitykseen. CSC:n asiantuntijana toteutat ratkaisuja julkisten palveluiden taustalle, sekä valtiolle että opetus- ja kulttuuriministeriön toimialalla aina varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen ja tutkimukseen asti.

Sovellusasiantuntijana teet päivittäistä ohjelmointityötä ketterässä Scrum-tiimissä ja yhteistyössä sekä loppukäyttäjien että ohjelmistoarkkitehtuurista vastaavien kanssa. Tehtävät sisältävät ohjelmistokerroksen suunnittelua, toteutusta, testausta, dokumentointia ja ylläpitoa.
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. DI, FM tai vastaava) esim. tietojenkäsittelyn alalta tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Toivomme näyttöjä seuraavilta osa-alueilta:

• Hyvät ohjelmointitaidot, erityisesti Python
• Kokemusta sovelluskehityksestä Linux-ympäristössä (mielellään admin/root-rooli tuttu)
• Kokemusta  erilaisista XML-työkaluista (jäsentimet, muuntimet, …)
• Ammattimainen ohjelmistotuotanto ja CI-prosessien osaaminen
• Kokemus Open source-pohjaisten komponenttien hyödyntämisestä  katsotaan eduksi

Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja rautaisella osaamisella varustettu ohjelmistokehittäjä. Olet myös kiinnostunut ohjelmistokehityksen prosessien kehittämisestä ja pystyt osoittamaan osaamisesi omilla työnäytteilläsi (esim. GitHubissa). Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat Sinua menestymään työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Kimmo Koivunen (at) csc.fi, 0408408196.

Lähetä hakemuksesi 03.03.2017 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry


CSC on suomalainen tietotekniikan osaamiskeskus. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.
 
Menestyksemme takeena on osaava henkilöstö. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.

CSC – Jobs for Brilliant Minds