|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Sosiaaliohjaajan sijaisuus

Sosiaaliohjaajan sijaisuus, Espoo

Haemme nyt reipasta sosiaaliohjaajaa 6 kuukauden sijaisuuteen tiimiimme vastaanottokeskukseen Espoon Siikajärvelle. Voit olla valmistunut sosionomi tai alan opiskelija.

Sosiaaliohjaajana ohjaustiimissä yksikään päivä ei ole samanlainen. Tärkein tehtäväsi on asukkaistamme ja heidän asioistaan huolehtiminen. Tähän kuuluu mm. asukkaiden keskuudessa suoritettu yhteisötyö, työ- ja opintotoiminnan seuranta, erinäiset toimistotehtävät mukaan lukien viranomaisten kanssa suoritettu yhteistyö, sekä asiakaspalvelu ja neuvonta. Taustastasi riippuen vastuillesi voi kuulua varhaiskasvatus, haja-asutuksen ja yksityismajoituksen hoitaminen, omaohjaajana toimiminen, ryhmätoiminnan ohjaaminen ja asumisen työpajoihin osallistuminen. Siikajärven keskus on perhekeskus, joten toivomme sinun olevan myös lapsiystävällinen.

Työtämme teemme rautaisella ammattitaidolla, arvojamme kunnioittaen. Pärjäät tiimissämme mikäli olet loistava tiimityöskentelijä, joustava ja omatoiminen. Ripaus huumorintajuakaan ei ole pahitteeksi arjen keskellä. Jokainen päivä tuo jotain uutta työhön ja välillä tehtävää on paljon, joten odotamme sinulta järjestelmällistä työotetta ja priorisointitaitoja. Olemme tunnettuja ketteryydestämme ja tätä odotamme myös sinulta, muutosherkkyyttä ja kiireen keskellä paineensietokykyä.

Tiimin jäsenenä toivomme myös sinulta rohkeutta uskaltaa kohdata uusia asioita ja ihmisiä eri tilanteissa. Samalla kannustamme sinua myös kysymään meiltä paljon, sillä olemme mielellämme apunasi ja tukenasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monialaisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä. Uudessa tehtävässäsi saat innostuneen ja sitoutuneen tiimin tuen, näitä ominaisuuksia odotamme myös sinulta! Työnantajana Luona on lojaali ja tärkein toimintaamme ohjaava arvo on ihmisarvo, olipa kyse asiakkaastamme tai työntekijästämme.

Sovit meille sosiaaliohjaajaksi, mikäli olet valmistunut sosionomi tai opiskelet sosionomksi. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta joskus tarve voi olla kolmivuorotyölle. Tehtävässä on sopimuspalkka.

Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästämme, jätäthän välittömästi hakemuksesi järjestelmäämme! Kerrothan hakemuksellasi myös milloin pystyisit aloittamaan ja palkkatoiveesi. Tiedusteluissa pyydämme olemaan yhteydessä: rekry@luona.fi

Hae paikkaa viimeistään 03.03.2017 mennessä klikkaamalla tästä.

Luona Oy

Mawell Care on nyt Luona Hoiva Oy ja Luona Oy:n tytäryhtiö. Luona tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme terveysneuvontaa, hoidon tarpeen arviointia sekä palveluohjausta yli 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Tuemme päivittäin 2.300 omassa kodissa tai yhteisössä asuvaa avun tarpeessa olevaa ihmistä. Toimimme ? yksilöllisesti, yhdessä ja vaikuttavasti ? kotitalouksien sekä julkisen ja kolmannen sektorin kumppanina. Uskomme, että auttamalla ihmistä auttamaan itseään, autamme koko yhteiskuntaa. Yhtiöiden yhteenlaskettu arvioitu liikevaihto vuodelle 2016 on lähes 60 miljoonaa euroa. Henkilöstö koostuu 330 sosiaali- ja terveydenhuollon, asiakasohjauksen, turvallisuuden, ravinnon, ja suomen kielen ammattilaisesta pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä. Luona on kotimaisesti omistetun Barona Group -konsernin tytäryhtiö.