|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Service Desk Asiantuntija

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Oy Samlink Ab työpaikatKaikki Oy Samlink Ab työpaikat  Jaa Jaa
Etsimme Jatkuvat Palvelut yksikköömme Espoon Leppävaaraan   

Service Desk Asiantuntijaa

Tulet toimimaan Käyttäjän tuki -osastolla asiakastukitehtävissä. Pääset mukaan hektiseen työympäristöön tiimityöskentelyn ytimeen. Päivittäisessä työssäsi toimit Service Deskissämme ja autat pankkien toimihenkilöitä ratkomaan heidän ongelmatilanteitaan, jotka liittyvät työasemaympäristöön. Toimit myös häiriötilanteessa tärkeänä linkkinä Samlinkin yhteistyökumppanien kanssa yhteistyössä. Hoidat näitä tehtäviä sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Päivittäisessä työssäsi pystyt suoraan vaikuttamaan asiakkaidemme arjen sujuvuuteen. Meille asiakkaat ovat tärkeitä, joten arvostamme vahvaa asiakaspalveluasennetta ja sitä että pystyt toimimaan tiukoissakin tilanteissa. Toivomme osaamista työasemaympäristön, palvelimien ja tietoliikenteen osalta.

Kykenet ilmaisemaan itseäsi selkeästi ja kaikessa viestinnässäsi näkyy asiakaspalveluhenkisyys. Teemme töitä yhdessä ja toiminnallemme tunnusomaista on se, että autamme työkaveria, tsemppaamme tiukoissa tilanteissa ja tuotamme kukin omalla tavallamme iloa työpäivään.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän huippuammattilaisten ja kiinnostavien työtehtävien parissa. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke, teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla. Samlinkin tarina löytyy kotisivuiltamme: http://www.samlink.fi/tarinamme/

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 14.11.2017 klo 13-14, pe 17.11.2017 kello 9-10 palvelupäällikkö Tiia Pirttiniemi, 050 375 2603.

Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 24.11.2017.

https://www.samlink.fi/urapolku/

Olemme kotimainen, kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja. Mahdollistamme asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Omalla alallaan merkittävien asiakkaiden kumppanina teemme yhteistyön heille luotettavaksi, mutkattomaksi ja helpoksi. Meillä on vahvat juuret ja vankka osaaminen monikanavaisten finanssipalveluiden kehittämisestä. Tarjoamme kattavat ja kustannustehokkaat palvelut pankkijärjestelmistä aina tiedolla johtamiseen asti. Tuotamme asiakkaillemme kilpailuetua innovatiivisilla ratkaisuilla ja tuemme heidän liiketoimintansa kasvua ja kehitystä. Me haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Työyhteisöömme kuuluu noin 450 eri alojen motivoitunutta ammattilaista, mm. mobiili- ja verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä, erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä sekä taloushallinnossa. Toimimme Espoossa, Jyväskylässä, Kauhajoella, Iisalmessa ja Lappeenrannassa. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen. Arvojemme mukaisesti teemme tulosta yhteistyöllä, ja toimimme positiivisella sykkeellä, kehityksen luotsina sekä asiakkaidemme arjen kumppanina. 
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Oy Samlink Ab työpaikatKaikki Oy Samlink Ab työpaikat  Jaa Jaa