|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Alina työpaikatKaikki Alina työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 
location
Porvoo, ITÄU
status
Kokoaikainen, Vakituinen
Työsuhde

Haussa nyt // Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä

Alina on suomalainen yritys, joka on erikoistunut tuottamaan laadukkaita hoivapalveluita kotona asuville henkilöille. Alinalla on jo yli 30 paikallista franchising-yrittäjää ympäri maata.


Kotityöpalveluiden, hoivapalveluiden ja kotisairaanhoidon kysyntä kasvaa. Nyt haemme sinua hyödyntämään kasvavan toimialan potentiaalia kanssamme.
Oletko sinä seuraava ALINA-YRITTÄJÄ Porvooseen?


Et tarvitse aikaisempaa yrittäjäkokemusta, mutta sinulla on oltava halua ja asennetta asiakastyöhön, itsenäiseen yrittäjyyteen ja tiimisi johtamiseen. Alina-yrittäjänä määrität itse oman tulotasosi.
Alina avaa sinulle turvallisen tien yrittäjyyteen. Saat tiiviin tuen yritystoimintasi kaikkiin vaiheisiin. Tarjoamme mm. yritystoimintasi käynnistyksen ja alkukoulutuksen yhdessä ketjun kanssa, laatusertifioidut palvelutuotteet, ostoedut, taloushallinnon sekä kirjanpidon. Ketju tarjoaa sinulle myös nykyaikaiset, mobiilit toiminnanohjausjärjestelmät.


Jos työskentelet parhaillaan, tai sinulla on aikaisempaa kokemusta hoiva-alalla työskentelystä, olet etsimämme henkilö.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää kasvavan toimialan potentiaalia kanssamme. Ketjun ansiosta et ole yrittäjänä yksin, vaan saat jatkuvaa tukea ja neuvoja päivittäiseen yrittäjän arkeen.
Lue lisää ja täytä hakemus osoitteessa www.alinahoivatiimi.fi Voit myös soittaa tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse osoitteeseen info(at)alinahoivatiimi.fi.
Lisätietoja: Alina Hoivatiimi Oy, aluepäällikkö Terhi Castren p. 044 755 6311, tai ketjujohtaja Satu Jäntti p. 044 355 5481.
Hakemuksesi tai yhteydenottosi jälkeen otamme sinuun yhteyttä kolmen päivän kuluessa ja tulemme mielellämme kertomaan lisää kolme askelta alinalaiseksi-ohjelmastamme. Tapaamisiin!

Alina on asiakkaidensa suosittelema ketju. Saimme edellisessä asiakastyytyväisyyskyselyssä (08/2016) huippuarvosanat toiminnastamme! Kokonaiskeskiarvo eri osa-alueiden osalta oli peräti 3,7 (asteikko 1-4).


Hae paikkaa viimeistään 31.3.2017 mennessä.


Lisätietoja: Terhi.Castren@alinahoivatiimi.fi, puh. 044 755 6311, yhteyshenkilö: Terhi Castren


Hae työpaikkaa
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Alina työpaikatKaikki Alina työpaikat  Jaa Jaa