|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

SÄHKÖSUUNNITTELIJA, Tampere

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaSaveTallennaKerro kaverilleKerro kaverille  Share this Job Jaa
 
 
 
experis header
Etteplan on Suomen suurin teknisen suunnittelun, teknisen dokumentoinnin, sulautettujen järjestelmien sekä IoT:n (esineiden internet) työnantaja. Tarjoamme näköalapaikkoja kansainväliseen teollisuuteen. Asiakkaamme ovat alansa huippuyhtiöitä. Etteplanin työntekijänä pääset näkemään heidän tuotteensa pintaa syvemmältä. Olemme todellinen insinööritalo: konsernissa työskentelee noin 2 500 asiantuntijaa pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa - suurin osa insinöörejä. Menestyksemme perustuu osaamiseen ja osaajiin, joista molemmista pidämme hyvää huolta. Etteplan tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kasvavassa työyhteisössä, yli 20 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Asiakkaiden monipuolisissa ja vaativissa projekteissa työ on jatkuvaa oppimista ja kehittymistä.

 


Vahvistamme asiantuntijaorganisaatiotamme ja haemme Tampereelle alkaviin asiakasprojekteihin


 


SÄHKÖSUUNNITTELIJAA


 


 


Tulet toimimaan suunnittelutiimin jäsenenä sähkösuunnittelutehtävissä teollisten koneiden, laitteiden ja erilaisten liikkuvien työkoneiden parissa. Osaamisestasi riippuen roolisi voi olla suunnittelija, vanhempi suunnittelija tai tekninen asiantuntija. Pääset mukaan asiakasprojekteihin tutustumaan asiakkaidemme tuotteisiin ja osallistumaan niiden suunnitteluun.


 


Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää sähkötekniikan tuntemusta ja muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähkösuunnittelutehtävistä kone- ja laitesuunnittelussa. Työohjelmistoina käytössämme on E3 sekä E-Plan P8, muu tietokantapohjaisten sähkösuunnitteluohjelmistojen käyttöosaaminen katsotaan eduksi. Haemme henkilöä, jolla on teknistä osaamista, ongelmanratkaisukykyä ja asiakaslähtöistä asennetta. Pystyt työskentelemään tarvittaessa suomen ohella myös englanniksi, koulutukseltasi voit olla esimerkiksi insinööri tai diplomi-insinööri.


 


Tarjoamme alan mielenkiintoisimmat projektit ja huipputyövälineet. Pääset projektiliiketoiminnan näköalapaikalle huipputiimiin.


 


Hae tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tero Ojaniemi, 040 554 8005 tai tero.ojaniemi@manpower.fiHAE TYÖPAIKKAASeuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaSaveTallennaKerro kaverilleKerro kaverille  Share this Job Jaa