|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Sähkökomponenttien asiantuntij...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki StudentWork työpaikatKaikki StudentWork työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 
Tarinamme alkaa pienestä opiskelija-asunnosta Helsingissä vuonna 2004. Tuolloin kaksi opiskelijaa perustivat yrityksen, jonka tarkoituksena oli työllistää perustajiensa lisäksi myös muita opiskelijoita ja vastavalmistuneita. Sittemmin on tapahtunut paljon.

Tänä päivänä olemme Suomen johtava nuoriin osaajiin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimistoja meillä on kaikissa Pohjoismaissa sekä Saksassa. Matkan varrelle mahtuu lukuisia onnistumisia, mukaan lukien kunniapalkinto Elinkeinoministeriöltä.

Olemme Talent Relations -yritys, eli osaajasuhteiden pioneereja. Se tarkoittaa, että meiltä löytyvät kontaktit parhaimpiin osaajiin ja mielenkiintoisimpiin yrityksiin. Haluamme olla pitkäaikainen kumppani niin yrityksille kuin työntekijöillemmekin, ja panostamme verkostojemme jatkuvaan ylläpitoon.

Olemme Studentwork. Tunnemme parhaat osaajat. Se on työmme.

Sähkökomponenttien asiantuntija, Caruna Oy


Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys, joka vastaa 650 000 yksityis- ja yritysasiakkaan sähkönjakelusta Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Carunan n. 79 000 kilometrin pituinen sähköverkko yltäisi melkein kaksi kertaa maapallon ympäri. Työllistämme suoraan 270 henkilöä ja välillisesti yhteensä 1800 työntekijää eri puolilla Suomea. Caruna panostaa vahvasti säävarman verkon rakentamiseen ja investoi vuosittain noin 150 miljoonaa euroa sähköverkon kehittämiseen.

Haemme asiakkaallemme Carunalle Espoon Leppävaarassa sijaitsevaan toimipisteeseen Sähkökomponenttien asiantuntijaa kokoaikaiseen 37.5h/vk neljän kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Sähkökomponenttien asiantuntijan tehtävässä työnkuvaasi kuuluu verkkokohteiden kuvamateriaalien käsittely ja luokittelu sekä verkkokohteiden teknisten tietojen päivittäminen Carunan verkkotietojärjestelmään.

Oletko sinä "match" tähän tehtävään?

Tehtävässä menestyminen edellyttää käynnissä olevia tai jo suoritettuja sähkövoimatekniikan opintoja sekä jakeluverkon komponenttien tuntemusta. Voit olla loppuvaiheen opiskelija tai jo enemmän työkokemusta kartuttanut tekijä. Arvostamme ennen kaikkea ahkeraa, tarkkaa sekä itsenäistä työotetta ja halua päästä kartuttamaan työkokemusta. Katsomme verkkotietojärjestelmäosaamisen eduksi.

Tarjoamme sinulle loistavan näköalapaikan ja mahdollisuuden päästä tutustumaan Suomen suurimman sähkönsiirtoon keskittyvän yrityksen toimintaan. Modernit toimitilat sijaitsevat Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toimi pikaisesti ja jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera Studentworkin kotisivuilla olevan linkin kautta. Suoritamme haastatteluja hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoija Maarit Kettunen puh. +358503839295.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.Hae työpaikkaa


Kaikki hakemukset ovat tervetulleita, mutta suosittelemme soveltamaan CV Guidelines -ohjeita. Lisäksi saat oikeuden lisätä laatumerkin ansioluetteloosi. Lue lisää osoitteessa www.cvguidelines.com
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki StudentWork työpaikatKaikki StudentWork työpaikat  Jaa Jaa