|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Sähköasentaja

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Neste Oyj työpaikatKaikki Neste Oyj työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia keinoja jotka mahdollistavat puhtaamman liikkumisen tänään, mutta ennen kaikkea huomennakin. Meille ainoa suunta on eteenpäin.

Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.

Etsimme Porvoon jalostamon kunnossapidon sähköryhmään

Sähköasentajia

vakituisiin työsuhteisiin.

Jalostamon kunnossapidon sähköryhmässä pääset työskentelemään monipuolisesti sähkölaitteiden kunnossapito- ja huoltotehtävissä. Ryhmämme vastaa sähköjärjestelmien ja -laitteiden käytettävyydestä varmistaen jalostamon luotettavan käynnin. Porvoon jalostamo on yksi Euroopan monipuolisimmista ja nykyaikaisimmista jalostamoista. Jalostamo valmistaa kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin.

Kokemus prosessiteollisuuden sähkökunnossapidosta tai teollisuuden uudissähkö-asennuksista katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat. Edellytämme sähköasentajan tutkintoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja suomen kielen taitoa.

Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä alan
huippuammattilaisten ja edistyksellisen teknologian parissa. Tehtävä antaa mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan teollisuussähköistyksen jatkuvasti kehittyvässä maailmassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Mika Halonen, p. 050 458 0300 tai mika.halonen@neste.com

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä.
Hakuaika päättyy 29.1.2017. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Hae työpaikkaa

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Neste Oyj työpaikatKaikki Neste Oyj työpaikat  Jaa Jaa