|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Ruokapalveluvastaava

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Helsingin kaupunki työpaikatKaikki Helsingin kaupunki työpaikat  Jaa Jaa
Helsingin Kaupunki

Ruokapalveluvastaava

Ruokapalveluvastaava, Helsingin kaupunki., Kulosaaren ala-aste ja päiväkoti, Helsinki

Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitos, Kulosaaren ala-aste


Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana yli 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivouspalveluita. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluita Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä" -arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo liki 100 vuoden ajan.


Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupungin palvelukeskus etsii

asiakaspalveluhenkistä ruokapalveluvastaavaa äitiyslomasijaisuuteen Kulosaaren ala-asteen koululle hyvien kulkuyhteyksien päähän.

Vastaat ala-asteen ja päiväkodin ruokapalveluista yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa. Vastuualueellesi kuuluvat raaka-aine- ja ruokatilaukset, talouden seuranta ja päivittäisten toimintojen organisointi ja siihen osallistuminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta alan koulutusta tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassia. Tietokoneen käyttö on sinulle luontevaa ja opit järjestelmät nopeasti. Edellytämme sinulta myös hyvää suomen kielen taitoa.

Etsimme ammattilaista jolle herkullisen ja ravitsevan ruoan valmistaminen lapsille ja nuorille on kunnia-asia. Arvostamme tiimityötaitoja sekä kykyä joustaa keittiön muuttuvissa työtilanteissa. Teet mielelläsi töitä lasten parissa ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi.

Työ on sijaisuus ajalla alkaa 27.2.2017- 31.3.2018.

Ennen työn aloittamista sinun tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Tarjoamme työsuhdematkalippuedun sekä useita muita Helsingin kaupungin henkilöstöetuja!

Palvelukeskus- parasta yhdessä!


Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Yhteystiedot: Palveluesimies Iina Ek, p. 040 685 4365, ma -pe klo 12 -14
Työpaikan osoite: Kyösti Kalliontie 1, 00570 HELSINKI
Palkkaus: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö, 38h 45min/vko, pääsääntöisesti ma - pe
Työn kesto: 6 - 12 kk, 31.03.2018
Haku päättyy: 03.03.2017 klo 14:00
Hakulomakkeen WWW-osoite: https://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=55510&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty: 17.02.2017
Ilmoitusnumero: 9167752
Työnantajan viite: 26-29-17

Tutustu meihin ja katso kaikki avoimet työpaikat www.helsinkirekry.fi

facebook     linkedin     instagram     youtube     twitter

Helsingin kaupungin palveluksessa työskentelee noin 38 000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Työt Helsingin kaupungilla ovat monipuolisia ja yhteiskunnallisesti tärkeitä. Helsingin kaupunki tarjoaa töitä vahvoille osaajille ja kokeneille asiantuntijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Helsingin kaupunki työpaikatKaikki Helsingin kaupunki työpaikat  Jaa Jaa