|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Ravintolatyöntekijä Kuopioon

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Fazer_Fi työpaikatKaikki Fazer_Fi työpaikat   Jaa
 
 
 

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Tee elämästä hieman maistuvampaa!

Ravintolatyöntekijä

Tule töihin kiertäväksi työntekijäksi Kuopion seudun henkilöstöravintoloihimme.

Ravintoloissamme tarjoillaan asiakkaillemme herkullisen lounasruuan lisäksi myös monipuoliset kahvila- ja kokoustarjoilut. Tehtävä on vakituinen ja tarvittaessa työhön kutsuttava.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa

Ravintolatyöntekijänä työskentelet monipuolisesti keittiön ja salin tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu salaatti- ja vitriinituotteiden ja jälkiruokien valmistusta, kassatyöskentelyä, linjaston täydennystä ja astiahuoltoa. Tarvittaessa avustat myös muissa ravintolan työtehtävissä.

Toivomme sinulta

Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aikaisempaan työkokemukseen vastaavanlaisista tehtävistä. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija ja sinulla on itsenäinen ja reipas työote. Olet myös joustava ja sitoutunut tiimityöntekijä.

Mitä työ Fazerilla tarjoaa sinulle

Monipuolisella osaamisella ja joustavalla asenteella työhön varmistat itsellesi hyvät työmahdollisuudet monipuolisista ravintolakohteistamme.

Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Hae Fazerille töihin – makuelämysten maailmaan

Tule osaavaan joukkoomme tarjoamaan makuelämyksiä asiakkaillemme!

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus.

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!

Seuraa meitä Twitterissa @UraFazerilla


Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Fazer_Fi työpaikatKaikki Fazer_Fi työpaikat   Jaa