|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Ravintolatyöntekijä Joensuuhun

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Fazer_Fi työpaikatKaikki Fazer_Fi työpaikat   Jaa
 
 
 

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Liity osaavaan joukkoomme

Ravintolatyöntekijä

Tule töihin Sirkkalan kampuksen ravintolaan Joensuuhun.

Amica-ravintola Sirkkala sijaitsee Joensuussa osoitteessa Sirkkalantie 12 A. Palvelemme tällä hetkellä kahta ala-astetta kouluruokailun osalta, mutta samalla toimimme myös avoimena ravintolana lounasvieraille.

Tehtävä on vakituinen ja tarvittaessa työhön kutsuttava.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa

Ravintolatyöntekijänä tulet työskentelemään keittiön ja salin avustavissa tehtävissä, mm. astiahuollossa ja lounaslinjaston hoidossa. Osallistut myös puhtaanapitotehtäviin.

Monipuolisella osaamisella ja joustavalla työasenteella varmistat itsellesi hyvin työmahdollisuuksia.

Toivomme sinulta

Odotamme sinulta hyvää asennetta työntekoon ja asiakaspalveluun. Sinulla on itsenäinen ja reipas työote sekä taito toimia osana työyhteisöä.

Mitä työ Fazerilla tarjoaa sinulle

Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Hae Fazerille töihin – makuelämysten maailmaan

Tule mukaan osaavaan joukkoomme tarjoamaan makuelämyksiä asiakkaillemme!

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jari Häsä puh. 040-641 6797, arkisin klo 8-14.30 välillä.

Hae tehtävään 2.3.2017 mennessä.

Seuraa meitä Twitterissa @UraFazerilla


Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Fazer_Fi työpaikatKaikki Fazer_Fi työpaikat   Jaa