|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Rakennuspäällikkö / työpäällik...

Monster
 
 
 
 

Lisätietoa

Yritys
Rakennusliike Lapti Oy
Sijainti
Joensuu, PKAR
Toimiala
Kaikki
Työsuhde
Kokoaikainen
Vakituinen
Työkokemus vuosina
5-7 vuotta
Koulutustaso
Alempi korkeakoulututkinto
Urataso
Uralla edennyt (esimieskokemusta)
Työn viitenumero
1181713684
Yhteystiedot
Jussi Heikkilä
Rakennusliike Lapti Oy

Rakennuspäällikkö / työpäällikkö Joensuuhun

Tehtävänkuvaus

Rakennusliike Lapti Oy on 1990 perustettu kasvava ja kehittyvä rakennusliike. Vahvan asuntorakentamisen ohella toteutamme laadukkaita toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä asiakkaiden toiveiden mukaan. Olemme Suomen johtava hoivakiinteistöjen rakentaja. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 150 miljoonaa euroa ja vuodelle 2017 liikevaihdon kasvu jatkuu vahvana. lapti.fi

Haemme energisiä ja urallaan eteenpäin haluavia ammattilaisia joukkoomme. Etsimme vastuun- ja haasteenjanoisia tekijöitä rakentamaan huolella tiloja kaikkiin elämän vaiheisiin. Tarjoamme sinulle juuri osaamistasi vastaavia projekteja ilman turhia kiemuroita aidolla tekemisen meiningillä.

Laajennamme toimintaamme Joensuuhun ja haemme

RAKENNUSPÄÄLLIKKÖÄ tai TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

käynnistämään toimintaamme alueella.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti nimettyjen hankkeiden suunnittelun ohjauksesta ja rakentamisesta. Osaltasi varmistat hankkeiden laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisen. Työskentelet hyvässä yhteistyössä tilaajien, viranomaisten, ulkopuolisten konsulttien, yhteistyökumppaneiden ja loppukäyttäjien kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta vähintään työpäällikön tehtävästä. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sekä hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tutustu meihin ja katso videomme osoitteessa lapti.fi/tule-meilletoihin.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa rakennusalan yrityksessä.

Lisätietoja: Tuotantojohtaja Jussi Heikkilä, puh. 040 080 7299.

Täytä hakemus 3.3.2017 mennessä oheisesta linkistä.

 

Työkalut

  • Seuraa yritystä
    Tietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.
  • Seurataan yritystä
  • Tulosta
  • Tallenna
  • Jaa
  • Raportoi ilmoituksesta