|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Psykologi, 2 paikkaa

 
 
 

Psykologi, 2 paikkaa, Eteva kuntayhtymä, Etevan Asiantuntijapalvelut, Espoo

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme kahta (2) PSYKOLOGIA Etevan asiantuntijapalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Palvelusuhteen alkaessa psykologien työpisteet sijaitsevat Espoossa.

Psykologin työtehtäviin kuuluu asiakastyöhön liittyvien arviointien ja lausuntojen tekoa, ohjaus- ja keskustelutuen antamista sekä asiakkaan lähiverkoston ja yhteistyötahojen konsultointia. Psykologi toimii osana moniammatillista työryhmää tuoden omaa asiantuntemustaan asiakasverkostojen käyttöön. Psykologilla tulee olla valmius työskennellä eri-ikäisten asiakkaiden kanssa. Työ tapahtuu usein asiakkaan omassa ympäristössä Etevan alueella, joten oman auton käyttö on välttämätöntä. Työtehtävien määrittelyssä pyritään huomioimaan työntekijän omat kiinnostuksen kohteet ja erityisosaaminen.

Psykologin kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillisuus. Arvostamme kehitysvamma-alan tuntemusta sekä kokemusta kehitysvammaisten psykologipalvelujen tuottamisesta.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Tehtävään valittu sijoittuu Etevassa psykologin vaativuustasolle 1 tai 2 osaamisensa ja työkokemuksensa perusteella. Käytämme 4 kk koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen viran vastaanottamista. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Terhi Tehola puh. 040 304 7821.
Työpaikan osoite: 02780 ESPOO
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukaan
Työ alkaa: 27.02.2017, Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.02.2017 klo 12:00
Jätä hakemus: Hakuaika päättyy 3.2.2017 kello 12.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.
Hakulomakkeen WWW-osoite: http://www.eteva.fi/Meille-toihin/Avoimet-tyopaikat-ja-sijaisuudet/
Ilmoitus jätetty: 11.01.2017
Ilmoitusnumero: 9134604
HAE PAIKKAA