|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Projektiassistentti, Huawei R&...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Studentwork työpaikatKaikki Studentwork työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 
Tarinamme alkaa pienestä opiskelija-asunnosta Helsingissä vuonna 2004. Tuolloin kaksi opiskelijaa perustivat yrityksen, jonka tarkoituksena oli työllistää perustajiensa lisäksi myös muita opiskelijoita ja vastavalmistuneita. Sittemmin on tapahtunut paljon.

Tänä päivänä olemme Suomen johtava nuoriin osaajiin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimistoja meillä on kaikissa Pohjoismaissa sekä Saksassa. Matkan varrelle mahtuu lukuisia onnistumisia, mukaan lukien kunniapalkinto Elinkeinoministeriöltä.

Olemme Talent Relations -yritys, eli osaajasuhteiden pioneereja. Se tarkoittaa, että meiltä löytyvät kontaktit parhaimpiin osaajiin ja mielenkiintoisimpiin yrityksiin. Haluamme olla pitkäaikainen kumppani niin yrityksille kuin työntekijöillemmekin, ja panostamme verkostojemme jatkuvaan ylläpitoon.

Olemme Studentwork. Tunnemme parhaat osaajat. Se on työmme.

Projektiassistentti, Huawei R&D


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Huawei on johtava telekommunikaatioalan yritys. Tehtävässä tulet työskentelemään Suomen tutkimus- ja kehitystyön keskuksessa(R&D Center). R&D Centerit työllistävät yli 70,000 ihmistä muun muassa Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Venäjällä, Intiassa ja Kiinassa. 

Huawei on nopeasti kasvava kansainvälinen yritys, joka voi tarjota kansainvälisiä uramahdollisuuksia sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Pääset työskentelemään monikansalliseen työyhteisöön, jossa ideat muuttuvat kilpailukykyisiksi tuotteiksi kuluttajille. Tule mukaan rakentamaan teknologian tulevaisuutta!

Oletko sinä "match" tähän tehtävään?
Etsimme asiakkaallemme Huaweille Suomen tutkimus- ja kehitystyönkeskukseen Projektiassistenttia. Tehtävässä olet osana Quality & Operations -osastoa. Tehtävänäsi on tukea eri tiimejä projektien menestyksekkäässä toteuttamisessa sekä vastata projektien taloudellisesta tilanteesta. Odotamme sinulta itsenäistä ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta sekä kokemusta projektien hallinnasta. Tehtävässäsi tulet varmasti kohtaamaan uusia haasteita, joten oppimiskyky ja sopeutuvuus vaihtuviin tilanteihin on eduksi. Pääset tutustumaan kiinnostamaan älypuhelinten maailmaan ja osallistumaan tulevaisuuden innovatiivisien ratkaisujen syntyyn. Tehtävä on 6 kuukauden määräaikainen työsuhde henkilöstövuorkauksen kautta. Tarve on kuitenkin pitkäaikainen, ja erinomaisella suorituksella on mahdollista tulevaisuudessa siirtyä vakituiseen työsuhteeseen suoraan Huaweille.

Vastuualueinasi tehtävässä ovat muun muassa:
- Prosessien optimointi, dokumentointi ja toteutus projekteille.
- Projektien johtajien auttaminen prosessien ja käytäntöjen kehittämisessä, parantaen projektien resurssienhallintaa, oikeellisuutta ja kehitysmahdollisuuksia.
- Projektin mahdollisten ongelmakohtien tai riskien löytäminen etukäteen tarkkailemalla ja seuraamalla projekteja ja niiden toteutusta.
- Projektien talouden seuraaminen ja oikeellisen datan ylläpitäminen, jotta päätöksiä voidaan tehdä tehokkaasti. Tehtävänäsi on pitää huolta että projektien talous pysyy terveenä ja ottaa esille mahdolliset ongelmakohdat ja riskit.
- Projektien johtajien auttaminen budjetin suunnittelussa.
- Projekteihin liittyvät ostotoimenpiteet (kuten purchase requestien teko, laskujen vastaanottaminen ja käsittely järjestelmässä, kuukausittaisen ostosuunnitelman laatiminen ja sen seuraaminen ym.)
- Muut projektien tukemiseen liittyvät tehtävät

Odotamme sinulta:
- Erinomaista englanninkielen taitoa sekä kirjallisesti että suullisesti, päivittäinen työkieli on englanti
- Erinomaista kommunikaatiokykyä niin kirjallisesti kuin suullisesti eri sidosryhmien kanssa
- Kyky hallita useita kokonaisuuksia ja tehtäviä samanaikaisesti
- Vähintään 1-2 vuotta soveltuvaa työkokemusta
- Hyvät Microsoft Office -taidot
- Sopiva koulutustausta (esim. liiketalous tai tietotekniikka)
 
Hakuohjeet:
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae työpaikkaa suoraan alla olevan linkin kautta. Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen englanniksi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja hausta antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta, puh. +358 50 401 0539 (arkisin klo 10-14).

Olemme ottaneet rekrytoinneissamme käyttöön videohaastattelun. Sinulle saattaa siis tulla kutsu videohaastatteluun sähköpostitse, ja vastausaikaa on yleensä muutama päivä. Seuraathan siis sähköpostiasi! Videoita käytetään rekrytointiprosessissa samoin kuin muutakin työtehtävään lähettämääsi materiaalia: niihin pääsee tutustumaan rekrytoijan lisäksi myös toimeksiantajan edustajat. Käsittelemme kaikkea tietoa ehdottoman luottamuksellisesti!Hae työpaikkaa


Kaikki hakemukset ovat tervetulleita, mutta suosittelemme soveltamaan CV Guidelines -ohjeita. Lisäksi saat oikeuden lisätä laatumerkin ansioluetteloosi. Lue lisää osoitteessa www.cvguidelines.com
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Studentwork työpaikatKaikki Studentwork työpaikat  Jaa Jaa