|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Dna Palvelumyyjä Kuopio, kesät...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Barona työpaikatKaikki Barona työpaikat  Jaa Jaa

Dna Palvelumyyjä Kuopio, kesätyö, KuopioDNA hakee Kesätyöntekijöitä myyntitiimiinsä. Myyjänä DNA puhelinpalvelussa huolehdit nykyisistä asiakkaista sekä kasvatat tyytyväisten DNA-asiakkaiden määrää. Työ on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa. Työ alkaa toukokuun 8. päivä tai kesäkuun 5. päivä, mutta aloittaa voit aiemminkin keväällä, jos tilanteesi sen sallii. Tehtävä on määräaikainen elokuun loppuun.

Sinustako Kesätyöntekijä DNA myyntitiimiin?

Myyjiä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitäkin. Meillä saa myyntiä tehdä omana itsenään ja omilla vahvuuksillaan. Yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä ja esimiesten ja tiimin tuki antavat sinulle mahdollisuuden menestyä monipuolisessa ja vaihtelevassa myyntityössä. Tehtävässä ansaitset työkokemusta, josta on takuuvarmasti hyötyä urallasi.

Myyjänä DNA puhelinpalvelussa tarjoat asiakkaalle kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja, hankit uusia asiakkaita ja pidät huolta nykyasiakkaista. Kauppaa teet DNA:n monipuolisilla tuotteilla ja palveluilla aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta, tv palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin.

Perehdytämme sinut tehtävään kattavasti, ohjaamme läpi haasteiden ja kehitämme osaamistasi jatkuvilla koulutuksilla. Toimistomme on nykyaikainen ja viihtyisä. Työyhteisömme puhaltaa yhteen hiileen ja ilmapiiri on rento sekä myynnillinen.

Työtä kuvaavat hyvin työntekijöidemme kommentit työstä:

  • Monipuolista puhelinmyyntityötä ja huippuasiakkaat!

  • Tämä on Suomen paras puhelinmyyntiduuni

  • Hyvä yritys, hyvät tuotteet ja nuorekkaat asiakkaat

  • Myynnistä saa hyvät palkkiot

  • Alkuun saattaa tuntua raskaalta, mutta kun hommaan pääsee kiinni, se vie mennessään. En vaihtaisi!

  • Työ kehittyy tekijän mukana ja vastuuta saa onnistumisten kautta. DNA:lla muutenkin hyvät etenemismahdollisuudet.

  • Töissä on niin kivaa, ettei aina tajua edes olevansa töissä

Työtä tehdään 30 tuntia viikossa, 6 tunnin vuoroissa, arkisin 8.45 - 20.30 välillä, aamu- ja iltavuoroissa, pääsääntöisin vuoroviikoin sekä satunnaisesti lauantaisin 10.00 - 16.00. Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, tienaat kuitenkin aina vähintään takuupalkan 10,65?/ tunnilta. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot ja 2016 keskituntiansio myyjillä oli 19e/h (2300e/kk).

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa heti! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Hakulomakkeella sinun on mahdollisuus esittäytyä meille videolla ja perustella miksi olisit juuri oikea henkilö tehtävään. Tee vaikutus persoonallasi tai osaamisellasi ja varmista paikkasi rekryn seuraavalta kierrokselta. Kerrothan meille myös milloin voit aloittaa ja mihin saakka pystyt sitoutumaan. Lisätietoja tarvittaessa antaa Lilli Sivula, 0503253886, lilli.sivula@barona.fi tai Venla Rapila, 0504351254, venla.rapila@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 31.03.2017 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: jouni.soininen@barona.fi , 044 517 1047

DNA Kauppa Oy

DNA Puhelinpalvelukeskukset ovat DNA Kauppa Oy:n alaisia telemarkkinointiyksiköitä. DNA:n omien puhelinpalvelukeskusten ydinajatus on erottua puhelinmarkkinointimassasta laadukkaalla, ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä taata erittäin tasokas palvelutaso. DNA Kaupan puhelinpalvelukeskuksissa työskentelee yli 450 työntekijää 10 kaupungissa ympäri Suomea. Suomen asiakkuusmarkkinointiliitto on myöntänyt DNA Puhelinpalvelukeskukselle Telemarkkinoinnin Reilu Työnantaja -merkin. Reilu Työnantaja -kriteerien avulla pyritään kehittämään alaa ja tuomaan esiin laatutekemistä. Kriteeristön valmistelussa on tehty yhteistyötä myös viranomaisten, esimerkiksi työsuojeluhallinnon kanssa. Lue lisää merkistä ja kriteereistä www.asml.fi/reilu-tyonantaja/kriteerit/ DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yksityishenkilöille, yhteisöille ja yrityksille laadukkaita, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä puhe-, data-, matkaviestin- ja tv-palveluita.

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Barona työpaikatKaikki Barona työpaikat  Jaa Jaa