|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Pääsuunnittelija - Turku

 
 
 

Pääsuunnittelija - Turku

TM System Finland OY on vuonna 1974 perustettu yritys, joka toimittaa ilmanvaihto- ja lämmöntalteenottoratkaisuja paperi- ja selluteollisuudelle maailmanlaajuisesti. TM Systems tunnetaan alallaan eräänä parhaimmista vaativien ilmajärjestelmien toimittajista. Pääkonttori sijaitsee Turussa. Työllistämme noin 90 henkeä Suomessa ja Kiinassa. Lisätietoja www.tmsystems.com

Haemme asiakkaallemme TM System Finland Oy:lle pääsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Pääsuunnittelijana vastaat nimettyjen asiakasprojektien suunnittelun läpiviennistä. Toimit aktiivisessa yhteistyössä muun suunnittelutiimin, projektipäälliköiden ja myynnin kanssa. Teet myös itse suunnittelutyötä asiakasprojekteissa. Koordinoit, resursoit ja varmistat projektien onnistumisen sekä laadukkaan lopputuloksen suunnittelutoimintojen osalta. Pääsuunnittelija raportoi suunnittelupäällikölle.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (insinööri, teknikko tai diplomi-insinööri tekniikan alalta) sekä osaamista suunnitteluohjelmistoista (esim. autoCAD, 3D-suunnittelun osaaminen huomattava etu). Olet suunnittelutyön ja projektien ammattilainen, jolla on kokemusta teollisuudesta ja vaativasta suunnittelutyöstä. Osaat tuoda teknisellä osaamisellasi tarvittavaa tietotaitoa tiimiin ja pystyt vetämään haastavia projekteja läpi toimimalla uskottavasti niin sisäisesti kuin asiakasrajapinnassa. Projektit ovat monivaiheisia ja edellyttävät erinomaista ongelmanratkaisukykyä. Odotamme sinulta lisäksi sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielitaitoa, muiden kielten osaaminen on eduksi. Työ edellyttää jonkin verran matkustusta, arviolta n. 50 päivää vuodessa.

Toimipiste on Turussa tai perustettavassa toimistossa pääkaupunkiseudulla.

TM System tarjoaa sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän, missä on mahdollisuus vaikuttaa asiakasprojektien koko elinkaareen. Pääset mukaan kasvavaan yritykseen huippuosaajien tiimiin, jossa on päällä tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antavat Eilakaislan henkilöstökonsultit Pirjo Nieminen, puh. 030 6090 663 ja Anu Marttila, puh. 030 6090 665, parhaiten tavoitettavissa ma 16.1. ja 23.1. klo 14-16. Hae tehtävää viimeistään 29.1.2017 ja liitä hakijaprofiiliisi CV sekä palkkatoiveesi.


Lisätietoja ja haku "Hae työpaikkaa" -painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa