|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Päällikkö, palk...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Metsä Group työpaikatKaikki Metsä Group työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 


Metsä Group on biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin.

Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2015 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 600 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 116 000 suomalaista metsänomistajaa.Päällikkö, palkanlaskentapalvelut


Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 energia-, IT- ja lakialan, hankintojen, henkilöstöhallinnon, viestinnän, kestävän kehityksen ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Metsä Groupin Suomen HR- ja palkkapalvelut vastaa Metsä Groupin yksiköiden palkkahallinnosta, viranomaisraportoinnista ja niihin liittyvistä sisäisistä palveluista Suomen henkilöstölle. Yksikkö sijaitsee Jyväskylässä.

PÄÄLLIKKÖ, PALKANLASKENTAPALVELUT

Tehtävän kuvaus

Palkanlaskentapalveluiden esimiehenä sinulla on kokonaisvastuu Metsä Groupin Suomen palkanlaskentapalveluista, joihin kuuluvat palkanlaskenta ja viranomaisraportointi sekä muut konsernin sisäiset palkkahallintoon liittyvät tehtävät.

Olet asiantuntija työehtosopimusten tulkinnoissa ja palkanlaskentaan liittyvissä työsuhdeasioissa. Huolehdit, että palkat lasketaan virheettömästi sovitussa aikataulussa, lain ja työehtosopimusten mukaisesti. Organisoit yksikön toimintaa siten, että palkanlaskentapalvelut toimivat mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti. Huolehdit yhteistyön sujuvuudesta asiakkaiden kanssa. Toimit esimiehenä tiiminvetäjille ja paperiteollisuuden työntekijöiden palkanlaskennasta vastaavalle tiimille. Osallistut palkanlaskentaan liittyviin tehtäviin omalla vastuualueellasi.

Edellytykset

Sinulla on laaja kokemus palkanlaskennasta ja työehtosopimuksista. Ymmärrät myös palkkakirjanpitoon, taloushallintoon ja tilinpäätökseen liittyvät kirjaus- ja raportointikäytännöt. Olet luontainen tiiminvetäjä, päätöksentekijä ja toiminnan organisoija. Laajan vastuualueen hallinnan lisäksi arvostamme kokemustasi esimiestyöstä ja palvelukeskustoiminnasta sekä työsuhdeasioiden tuntemusta. Kiinnität huomiota yksityiskohtiin ja työskentelet esimerkkinä tehokkaan ja laadukkaan palvelun eteen. Toimit asiakaslähtöisesti ja rakennat työyhteisöön luottamusta sekä hyvinvointia.

Me tarjoamme

Metsä Group on luotettava ja vastuullinen työnantaja. Meillä kehityt esimiehenä ja pääset työskentelemään nykyaikaisten ja uudistuvien työvälineiden tuella. Johdat yhteistyökykyistä, ammattitaitoista ja metsäteollisuuden työehtosopimukset tuntevaa 11 hengen palkanlaskentatiimiä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa

Outi Tiainen
Päällikkö, HR- ja Palkkapalveluiden kehittäminen
puh. 0400 543 644
Parhaiten tavoitettavissa: 16.1. klo 8-10 ja 18.1. klo 15-17

Hakeminen

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, jätä hakemuksesi, CV ja palkkatoive viimeistään 29.1.2017.

 

 


Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Metsä Group työpaikatKaikki Metsä Group työpaikat  Jaa Jaa