|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Osastonlääkäri

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Helsingin kaupunki työpaikatKaikki Helsingin kaupunki työpaikat  Jaa Jaa
Helsingin Kaupunki

Osastonlääkäri

Osastonlääkäri, Helsingin kaupunki., sijaisuus kotisairaalassa, Helsinki

Sosiaali- ja terveysvirasto, Kotisairaala


Kotisairaala muodostuu neljästä alueellisesta yksiköstä kattaen koko Helsingin. Jokaisessa yksikössä on 25 potilaspaikkaa ja hoitohenkilökunta 24/7 -periaatteella. Kotisairaalahoito on sairaalatasoista, lyhytaikaista ja ympärivuorokautista akuuttisairaanhoitoa potilaan kotona, vanhainkodissa tai palvelutalossa. Suurimmat potilasryhmät ovat infektio- ja saattohoitopotilaat. Potilaat tulevat hoitoon lääkärin lähetteellä pääasiassa päivystyspoliklinikoilta, akuuttivuodeosastoilta, HUS:n eri klinikoista, kotihoidosta ja terveysasemilta, myös yksityispuolelta.

Tehtävän kuvaus: Haemme osastonlääkäriä mukaan moniammatilliseen tiimiin. Teet kotikäyntejä sekä potilaiden hoidon arviointia ja suunnittelua yhdessä erikoistuvan vaiheen lääkärin kanssa. Pystyt itse suunnittelemaan työpäiväsi kulun. Alue on soviteltavissa toiveittesi mukaan. Konsultaatio- ja kouluttautumismahdollisuudet ovat hyvät.

Kotisairaalatyö on potilaslähtöistä kliinistä työtä parhaimmillaan. Siinä yhdistyvät sairaalan ja kotiympäristön tuomat mahdollisuudet potilaan hyväksi.

Tarjoamme sinulle mukavan, työhön sitoutuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi kuntatyönantajan monipuoliset henkilöstöedut.

Sijaisuus on 30.6.2017 saakka ja aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Jatko on mahdollinen.

Kelpoisuusehto: Erikoislääkäri tai erikoistumisen loppuvaiheessa oleva lääkäri soveltuvalta alalta, esim. yleislääketiede, sisätaudit, geriatria.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Yhteystiedot: ylilääkäri Paula Poukka, 050 5300 590, paula.poukka(at)hel.fi
Työpaikan osoite: työpiste sopimuksen mukaan, 00530 HELSINKI
Palkkaus: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimu
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö, kokopäivä- tai osa-aikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk, 30.06.2017
Haku päättyy: 03.03.2017 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoite: https://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=55731&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty: 17.02.2017
Ilmoitusnumero: 9167751
Työnantajan viite: 45-268-17

Tutustu meihin ja katso kaikki avoimet työpaikat www.helsinkirekry.fi

facebook     linkedin     instagram     youtube     twitter

Helsingin kaupungin palveluksessa työskentelee noin 38 000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Työt Helsingin kaupungilla ovat monipuolisia ja yhteiskunnallisesti tärkeitä. Helsingin kaupunki tarjoaa töitä vahvoille osaajille ja kokeneille asiantuntijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Helsingin kaupunki työpaikatKaikki Helsingin kaupunki työpaikat  Jaa Jaa