|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Osa-aikainen nuorempi sähkösuu...

 
 
 
trust

Kaikki Academic Workin avoimet työpaikat sekä lisätietoa yrityksestä löydät täältä.


Osa-aikainen nuorempi sähkösuunnittelijaKiinnostavatko sinua sähkösuunnittelijan tehtävät kannustavassa työympäristössä? Hallitsetko AutoCAD:in ja haluat kehittyä sähkösuunnittelijan ammattilaiseksi? FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy etsii paineen alla suoriutuvaa huipputekijää tiimiinsä. Työtunteja on joustavasti tarjolla. Voisiko tämä olla sinun mahdollisuutesi? Lue lisää alta ja hae tehtävään heti!

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista nuorempaa sähkösuunnittelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelet konsulttina FCG:lle.

Työtehtävät

Sähkösuunnittelutiimi työskentelee monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien kanssa. Tässä tehtävässä tulet tukemaan kokeneempaa sähkösuunnittelijaa hänen helpommissa tehtävissään. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi sähkösuunnitelmien piirtäminen mallista CADS- ja MagiCAD-ohjelmia käyttäen. Tulet työskentelemään itsenäisellä työotteella, mutta tiimi on sinun tukenasi ja sinä vastavuoroisesti heidän tukenaan.

Tämä on erinomainen tilaisuus päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Työntekijöidemme osaamisen kehittyminen on asiakasyrityksellemme tärkeää. Sinulla on mahdollisuus päästä kiinnostaviin ja haastaviin tehtäviin monipuolisissa asiakasprojekteissa. Asiakasyrityksemme tukee osaamisesi kehittämistä talon sisällä!

Etsimämme henkilö on

Etsimämme henkilö on uransa alkuvaiheessa oleva AMK-insinööri. Ymmärrät suunnittelun perusteet ja piirikaavioiden päälle sekä olet tutustunut eri suunnitteluohjelmistojen käyttöön. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tarkka ja itsenäinen työote. Suoriudut hyvin paineen alla ja siedät hyvin stressiä. Tämän lisäksi olet joustava tiimipelaaja ja haluat kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


   Sähköalan AMK-insinööri tutkinto
   Osaamista suunnitteluohjelmistoista
   Tarkka sekä itsenäinen työote
   Paineensietokykyä sekä joustava asenne
   Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista CADS- tai MagiCAD-ohjelmista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Sopimuksen mukaan, joustavasti 2-5 vuoroa/vko

Kesto: 12 kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.2.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!´

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi

Infoa asiakkaasta

Asiakasyrityksemme Finnish Consulting Groupin tuote- ja palveluvalikoima on jatkumo, joka alkaa asiakkaiden strategisen päätöksenteon tukemisesta, jatkuu siitä yhdyskunta- ja palvelurakenteiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen sekä näyttäytyy tavallisille kansalaisille terveellisenä ja turvallisena ympäristönä ja toimivina palveluina. Tätä jatkumoa kuvaa FCG:n slogan FCG Hyvän elämän tekijät. FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä ja markkinajohtaja monella toimialallaan. Heidän palveluissaan yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen osaaminen rakennus-, infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, monialaisesta koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista.

Kysyttävää? info@academicwork.fi, Ilmoitusnumero: 14983667apply

trust
Sijainti:

Helsinki

Työsuhde:

Osa-aikainen, Määräaikainen/Projekti

Ilmoitusnumero

14983667


apply