|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Ohjaaja (sosiaaliala)

 
 
 

Ohjaaja (sosiaaliala), Eteva kuntayhtymä, Espoo 1-5, Espoo

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme OHJAAJAA Espoon asumispalveluihin (Espoo 1-5) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on yksilöllisen elämänsuunnittelun mukaisesti asiakkaan kokonaisvaltainen tukeminen, ohjaaminen ja avustaminen arjessa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Ohjaajan kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kehitysvamma-alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus. Edellytämme Sinulta hyvää ammatillista osaamista, Etevan arvojen hyväksymistä sekä kykyä omaksua yksilöllisen elämänsuunnittelun menetelmät osaksi omaa työtäsi. Arvostamme kokemustasi kehitysvammatyöstä ja yksilöllisen elämänsuunnittelun menetelmistä. Katsomme eduksesi myös mielenterveys- ja autismityön tuntemuksen.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 4 kk koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mikko Lindqvist puh. 040 304 7116.
Työpaikan osoite: 02940 ESPOO
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: 06.02.2017, sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.01.2017 klo 12:00
Jätä hakemus: Hakuaika päättyy 30.1.2017 kello 12.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.
Hakulomakkeen WWW-osoite: http://www.eteva.fi/Meille-toihin/Avoimet-tyopaikat-ja-sijaisuudet/
Ilmoitus jätetty: 11.01.2017
Ilmoitusnumero: 9133950
HAE PAIKKAA