|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Myyntipäällikkö / tarjousinsin...

 
 
 

Myyntipäällikkö / tarjousinsinööri - Turku

TM System Finland OY on vuonna 1974 perustettu yritys, joka toimittaa ilmanvaihto- ja lämmöntalteenottoratkaisuja paperi- ja selluteollisuudelle maailmanlaajuisesti. TM Systems tunnetaan alallaan eräänä parhaimmista vaativien ilmajärjestelmien toimittajista. Pääkonttori sijaitsee Turussa. Työllistämme noin 90 henkeä Suomessa ja Kiinassa. Lisätietoja www.tmsystems.com

Haemme asiakkaallemme TM System Finland Oy:lle myyntipäällikköä / tarjousinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat asiakaskohtaisesti prosessiteollisuuden projektimyynnistä. Työnkuvasi koostuu myynti- ja tarjoustyöstä, tarjouslaskennasta, prosessimittauksista sekä muista monipuolisista myyntiprojektiin liittyvistä tehtävistä.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (insinööri- tai DI-koulutusta koneenrakennuksen, prosessi-/paperiteollisuus- tai LVI-alalta) sekä kokemusta ilmajärjestelmistä. Sinulta löytyy kokemusta kansainvälisestä teknisestä projektimyynnistä sekä vahva tahto muuttaa ja kehittää tarjouskanta onnistuneiksi kaupoiksi. Olet työssäsi itsenäinen ja tavoitteellinen sekä hallitset hyvin kokonaisuuksia. Kykenet myös tuottamaan innovatiivisia ratkaisuja ja olet valmis kehittymään myynnin saralla. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito on eduksi tehtävässä. Työ edellyttää matkustusta, arviolta n. 50-100 päivää vuodessa.

Toimipiste on Turussa tai perustettavassa toimistossa pääkaupunkiseudulla.

TM System tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä huippuosaajien joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Eilakaislan henkilöstökonsultit Pirjo Nieminen, puh. 030 6090 663 ja Anu Marttila, puh. 030 6090 665, parhaiten tavoitettavissa ma 16.1. ja 23.1. klo 14-16. Hae tehtävää viimeistään 29.1.2017 ja liitä hakijaprofiiliisi CV sekä palkkatoiveesi.


Lisätietoja ja haku "Hae työpaikkaa" -painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa