|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Myyntiedustaja (Lahti)

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverille  Jaa Jaa
 
 
 

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta .


Myyntiedustaja (Lahti)
Myyntiedustaja

New Tube Suomi on erikoistunut kiinteistöjen sisäpuolisten viemärisaneeraukseen sekä Asor-elementtien valmistamiseen. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja palveluksessamme on 40 ammattiasentajaa ja toimialueenamme on koko Suomi. Palvelemme LVI-alan ammattilaisia, taloyhtiöiden isännöitsijöitä sekä kiinteistöjen omistajia kaikkialla Suomessa. Tarjoamme asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöjen putkiremontteihin kaksi nykyaikaista ratkaisua: New Tube viemäreiden sukitusmenetelmät sekä asennusvalmiit Asor-talotekniikkaelementit. Lue lisää osoitteesta www.newtube.fi

Asiakasyrityksemme liiketoiminnan kasvaessa haemme suorarekrytointina Myyntiedustajaa.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti aktiivisesta myyntityöstä sekä uusasiakashankinnasta. Tarjoat asiakkaille New Tuben palvelukokonaisuuksia ja kontaktoit rakennusliikkeitä, suunnittelutoimistoja sekä taloyhtiöitä.

Voit olla jo kokeneempi kaupallisen koulutustaustan omaava myyjä tai vastavalmistunut nuorempi alasta kiinnostunut osaaja. Taloteknilliset valmiudet ovat eduksesi, mutta ennen kaikkea olet energinen ja tuloshakuinen persoona joka nauttii myyntityöstä.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle itsenäisen työtehtävän alan arvostetun yrityksen parissa, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työsuhde on vakituinen ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ympäri Suomen.

Mikäli tunnistit itsesi, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Pyydämme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot Go Onin kautta!

Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa Go On Lahden HR-päällikkö Liisa Sipilä, p. 044 029 4444 liisa.sipila@go-on.fi

Aikaisempi työkokemus: 1-3 v

Palkkaus: sopimuksen mukaanHae työpaikkaa
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverille  Jaa Jaa