|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Myyjä Fortumin myyntipist...

 
 
 

Myyjä Fortumin myyntipisteelle, Espoo


Kiinnostaako sinua myyntityö energiaratkaisujen parissa Fortumin myyntipisteellä?


Energiapisteet ovat Rainmakerin ja Fortumin kanssa yhteistyössä rakennettu myyntikonsepti, jonka ydinajatuksena on tuoda henkilökohtainen asiakaspalvelu ja myynti sinne, missä ihmiset liikkuvat. Shop-In-Shop myyntikanava on nimensä mukaisesti pysyvä myyntipiste, toisen liikkeen tai liikekeskuksen sisällä.

Fortumin energiapisteillä työskentelee pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Oulussa ja Seinäjoella n. 120 myyjää.

Työ on kauppakeskuksissa ja messuilla tapahtuvaa myyntityötä, missä kontaktoidaan asiakkaita, kartoitetaan heidän energiatarpeensa ja myydään kullekin asiakkaalle sopivat ratkaisut. Tuotteina Fortumin sähkösopimukset, sekä erilaiset energiankulutusta seuraavat- ja säästöä tuottavat ratkaisut, kuten Kotinäyttö ja Fiksu.

Energiapisteillä myynti tehdään Leijonaliigassa, mikä on Rainmakerin tapa johtaa ja ajatella myyntiä. Leijonaliigassa tehdään myyntityötä joukkueena, jokaisen yksilön hyvinvointiin ja kehittymiseen panostaen. Seuraamme myyjiemme laadukasta tekemistä, tehokkuutta ja tulosta, valmentaen heitä kokonaisvaltaisesti. Uskomme, että elämänhallinta, terveelliset elämäntavat, mahdollisuus kehittyä, sekä joukkueen tuki johtavat kestävästi parhaisiin tuloksiin.

Viime kuussa myyjiemme keskituntiansiot olivat 14,20e/ h.
Tarjoamme myyjillemme kiinteän tuntipalkan (vähintään 9,45 e/h) lisäksi oman myynnin mukaiset provisiot, joten voit itse vaikuttaa siihen, kuinka paljon lopulta tienaat. Myydessäsi yhden sähkösopimuksen tunnissa on tuntipalkkasi 17e.

 

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=p4KLMXC7xVk

 

Yhden myyjämme esittely:

http://www.celectus.com/blogi/en-tieda-tekisinko-mitaan-toita-urheilun-ohessa-jos-en-olisi-leijonaliigassa/

 

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 10-15:00 antaa Rainmaker rekrytointi p. 020 7411335.

 
HAE TYÖPAIKKAA