|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Muuttohalukkaita asentajia mod...

Muuttohalukkaita asentajia moderniin tuotantolaitokseen, Joensuu

Haemme menestyvälle ja kansainvälisesti tunnetulle asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomeen Keravalle kokeneita ja ammattitaitoisia asentajia asennus- ja kunnossapitotehtäviin.

Olet mukana asentamassa ja ylläpitämässä teknisesti ainutlaatuista ja edistyksellistä tuotantolaitosta Suomessa. Tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltaisesti asennustehtävät automatisoitujen laitteiden ja järjestelmien parissa. Laitekanta koostuu muun muassa kuljetinradoista, lavahisseistä sekä automatisoidusta robotiikasta. Työskentelet osana tiimiä, jonka vastuulla on toteuttaa ennakkohuoltojen lisäksi muita teknisesti vaativia asennustehtäviä. Työaikajärjestelmä tällä hetkellä on kolmivuorotyö.

Sinulla on ammatillinen tutkinto sekä vuosien työkokemus joko asennus- tai huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Olet yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja päätöksentekoon. Työskentely sujuu sinulta sujuvasti suomen kielellä ja tarvittaessa myös englanniksi. Töitä tehdään tarpeen vaatiessa korkeissa paikoissa, mutta aina työturvallisuus huomioiden.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen menestyvään ja vakaaseen automaatioalan yritykseen. Yritys tarjoaa erinomaiset koulutusmahdollisuudet niin Suomessa kuin halutessasi ulkomaillakin. Lisäksi kasvava ja koulutukseen panostava organisaatio mahdollistaa oman ammattiosaamisen jatkuvan syventämisen. Avustamme sinua myös tarvittaessa muutossasi väliaikaisella asunnolla, mikäli muutat työn perässä kauempaa.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, haethan sitä mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Lassi Jyrinsalo (040 762 8992), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin kello 15-16 ja keskiviikkoisin kello 9-10.

Hae paikkaa viimeistään 24.02.2017 mennessä klikkaamalla tästä.