|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

metallityöntekijä

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki VMP Group työpaikatKaikki VMP Group työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 
location
Lahti
status
Kokoaikainen, Määräaikainen/Projekti
Työsuhde

Haussa nyt // metallityöntekijä

Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

Haemme Peikko Finland Oy:lle Lahteen metallialan työntekijöitä kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tehtävinä ovat mm. osavalmistus ja kokoonpano. Tässä paikassa mahdollisuus pitkäaikaseen/vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla tulee olla valmius itsenäiseen työskentelyyn ja vuorotyöhön.

Metallialan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi.

Täytä hakemus www.vmp.fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 27.1.2017 mennessä.

Lisätietoja: lahti@vmp.fi, puh. (03) 873 200, yhteyshenkilö: Niko Reinikainen


Hae työpaikkaa
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki VMP Group työpaikatKaikki VMP Group työpaikat  Jaa Jaa