|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Lastenhoitaja

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Helsingin kaupunki työpaikatKaikki Helsingin kaupunki työpaikat  Jaa Jaa
Helsingin Kaupunki

Lastenhoitaja

Lastenhoitaja, Helsingin kaupunki., vuorotteluvapaasijaisuus, Helsinki

Varhaiskasvatusvirasto, Päivähoitoyksikkö Auringonkukka-Leskenlehti


LATOKARTANOSSA LIIKUTAAN LUONNOSSA!

Latokartanon varhaiskasvatusalueella voi liikkua ja seikkailla vehreissä metsissä, jännittävillä kallioilla, monimuotoisilla pelloilla ja niityillä sekä rakennetuilla pihoilla.
Tule joukkoomme varhaiskasvattajaksi, jos olet kiinnostunut luonnosta ja liikkumisesta, leikkimisestä, taiteilemisesta ja tutkimisesta.


Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme iloista ja reipasta lastenhoitajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot.
Lastenhoitajan tehtävä on päiväkoti Leskenlehdessä 4-5-vuotiaiden lasten ryhmässä.

Päiväkoti Leskenlehti toimii vihreässä Viikissä Leskenlehden korttelitalossa, jossa on myös koululuokkia. Päiväkodissa on 70 lasta.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettu lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto esimerkiksi lastenohjaajan tutkinto (laki 272/2005).

Suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen työsuhdetta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.


Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Yhteystiedot: Päiväkodinjohtaja Marja-Liisa Kärkkäinen, 09 310 58895, marja-liisa.karkkainen@hel.fi Lastentarhanopettaja Liisa Pajula, 09 310 46813, liisa.j.pajula@hel.fi
Työpaikan osoite: Leskirouva Freytagin kuja 9, 00790 HELSINKI
Palkkaus: 2077,65 euroa/kk
Työkokemus: ei lainkaan - 1v
Työ alkaa: 22.03.2017
Työaika: kokoaikatyö, 38 h 45 min/viikko
Työn kesto: 3 - 6 kk, 17.09.2017
Haku päättyy: 28.02.2017 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoite: https://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=55635&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty: 17.02.2017
Ilmoitusnumero: 9167374
Työnantajan viite: 46-74-17

Tutustu meihin ja katso kaikki avoimet työpaikat www.helsinkirekry.fi

facebook     linkedin     instagram     youtube     twitter

Helsingin kaupungin palveluksessa työskentelee noin 38 000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Työt Helsingin kaupungilla ovat monipuolisia ja yhteiskunnallisesti tärkeitä. Helsingin kaupunki tarjoaa töitä vahvoille osaajille ja kokeneille asiantuntijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Helsingin kaupunki työpaikatKaikki Helsingin kaupunki työpaikat  Jaa Jaa