|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Laitoshuoltaja

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Helsingin kaupunki työpaikatKaikki Helsingin kaupunki työpaikat  Jaa Jaa
Helsingin Kaupunki

Laitoshuoltaja

Laitoshuoltaja, Helsingin kaupunki., eripituisia sijaisuuksia, Helsinki

Sosiaali- ja terveysvirasto, Laitoshuoltoyksikkö


Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston laitoshuoltoyksikössä työskentelee noin 600 laitoshuollon osaajaa. Laitoshuoltaja tekee työtään erilaisissa työympäristöissä mm. sairaaloissa, terveysasemilla, vanhusten palvelutaloissa sekä lastenkodeissa ja vammaishuollossa eri puolilla Helsinkiä.

Tehtävän kuvaus: Haemme siivoustyökokemusta omaavia laitoshuoltajia eripituisiin sijaisuuksiin laitoshuollon kohteisiin Helsingissä. Työhön kuuluu siivous-, ruokahuolto-, asiakaspalvelu- ja huoltotehtäviä. Työ on kaksivuoro- tai päivätyötä.
 
Sijaisuudet ovat vähintään kahden viikon pituisia, lyhyempiä työtehtäviä emme tarjoa. Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, työkohteet tarkentuvat myöhemmin.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun, kun työsuhteesi kestää yli kuukauden ja työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Tämän sijaishaun kautta emme vielä hae kesätyöntekijöitä. Laitoshuollon kesäsijaisuushaku avautuu erikseen 6.3.2017.

Kelpoisuusehto: Laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus tai riittävä kokemus alalta, mikä katsotaan eduksi.


Lisäksi edellytämme: Tyydyttävä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.


Luemme eduksi: Arvostamme ammattitaitoa (sairaalasiivous), palveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä reipasta ja positiivista työotetta.


Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Yhteystiedot: työvoimasuunnittelija Kaarina Kulmala, 050 402 6105, ti ja to klo 13:00-14:00
Työpaikan osoite: työpiste sopimuksen mukaan, 00530 HELSINKI
Palkkaus: 1828, 85 euroa/kk
Työn luonne: kesätyö
Työkokemus: ei lainkaan - 1v
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö, kaksivuorotyö/päivätyö
Työn kesto: 1 - 3 kk, 31.05.2017
Haku päättyy: 06.03.2017 klo 15:00
Hakulomakkeen WWW-osoite: https://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=55725&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty: 17.02.2017
Ilmoitusnumero: 9167750
Työnantajan viite: 45-267-17

Tutustu meihin ja katso kaikki avoimet työpaikat www.helsinkirekry.fi

facebook     linkedin     instagram     youtube     twitter

Helsingin kaupungin palveluksessa työskentelee noin 38 000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Työt Helsingin kaupungilla ovat monipuolisia ja yhteiskunnallisesti tärkeitä. Helsingin kaupunki tarjoaa töitä vahvoille osaajille ja kokeneille asiantuntijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Helsingin kaupunki työpaikatKaikki Helsingin kaupunki työpaikat  Jaa Jaa