|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Kunnossapitoasentaja Keravalle...

Kunnossapitoasentaja Keravalle (sähkö), Lahti

Etsimme kasvavalle teollisuuden asiakkaallemme sähkökunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen 3-vuorotyöhön Keravalle.

Huolehdit ja toteutat itsenäisesti automatisoitujen laitteiden ja koneiden sähköisiä vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystöitä. Osa työstä on itsenäistä ja osa työstä tehdään osana ammattitaitoista tiimiä. Tästä johtuen työ vaatii asentajalta niin oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta kuin hyviä tiimityöskentelytaitojakin. Työhön kuuluu olennaisesti myös kunnossapitojärjestelmän käyttäminen sekä osallistut osaltasi kunnossapidon kehittämiseen.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vastaavasti aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta tai asennuksista sekä valmiutta työskennellä 3-vuorossa, osittain myös viikonloppuisin. Tehtävä edellyttää lisäksi hyvää fyysistä kuntoa, sekä valmiutta työskennellä useissa eri korkeustasoissa. Tulet myös tarvittaessa toimeen englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän todella modernissa, viimeisintä teknologiaa sisältävässä työympäristössä. Yritys tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi asiantuntevassa organisaatiossa.

Mikäli tunnistit itsesi edellisestä kuvauksesta, haethan tehtävää oheisin linkin kautta. Tarvittaessa saat lisätietoa tehtävästä Lassi Jyrinsalolta (puh. 0407628992) tiistaisin kello 15-16 ja keskiviikkoisin kello 9-10.

Hae paikkaa viimeistään 25.01.2017 mennessä klikkaamalla tästä.