|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Kokousjärjestelijä Helsingin k...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Fazer_Fi työpaikatKaikki Fazer_Fi työpaikat   Jaa
 
 
 

Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Tartu herkulliseen tilaisuuteen

Kokousjärjestelijä

Tule töihin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimipaikkaamme, jossa hoidamme asiakkaallemme päivittäin lounastarjoilut, kokoukset ja muut tilaisuudet.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa

Tehtävässäsi huolehdit palveluiden tuottamisesta asiakkaallemme luotettavasti ja laadukkaasti. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu kokoustarjoiluiden hoitamista, kokoustilojen kuntoon laittoa ja siistimistä. Hoidat päivittäin pienimuotoista lounastarjoilua. Työtehtäviin kuuluu myös vieraiden vastaanottoa, asiakkaiden neuvomista sekä muita sovittuja tehtäviä.

Toivomme sinulta

Kyky hallita isoja, samanaikaisia kokonaisuuksia ja muuttuvia tilanteita on olennainen osa tehtävää tässä monipuolisessa palvelukohteessamme. Sinulla on kokemusta kokousten tai asiakastilaisuuksien järjestämisestä. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja IT-osaamista. Asenteesi on positiivinen.

Mitä työ Fazerilla tarjoaa sinulle

Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Hae Fazerille töihin – makuelämysten maailmaan

Hae tehtävään täyttämällä hakemus 3.3.2017 mennessä.

Työaika on pääsääntöisesti klo 7.30 – 16.30 ja työvuoroja on säännöllisesti myös iltaisin.

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!

Seuraa meitä Twitterissa @UraFazerilla


Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Fazer_Fi työpaikatKaikki Fazer_Fi työpaikat   Jaa