|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Kokki

Kokki, Espoo

Olisitko sinä meidän seuraava huippukokki?

Haemme työkaveriksi kokkia (ravintola-, suurtalouskokin tai restonomin koulutus) vastaanottokeskukseen Espooseen ja/tai kiertävä kokki. Toivomme, että sinulla on kokemusta ravintola- tai suurtalouskeittiön puolelta. Meillä tarvitset myös hygieniapassin ja salmonellatodistuksen. Meillä pärjää henkilö joka omaa reippaan asenteen, on joustava, ja oma-aloitteinen. Ripaus huumoriakaan ei ole pahitteeksi.

Meidän päivittäiseen työhön kuuluu ruoan valmistus, tavaratilausten antaminen toimittajille sekä kaikki muut keittiön yleisimmät työtehtävät. Työtä teemme rautaisella ammattitaidolla, täydellä sydämellä arvojamme mielessä pitäen ja näitä asioita toivomme myös sinulta. Meillä pääset työskentelemään vastuullisissa ja monipuolisissa tehtävissä.

Työtä teemme kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin. Palkkauksessa noudatamme sopimuspalkkaa. Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, toivomme kuulevamme pian sinusta. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian järjestelmäämme niin olemme sinuun yhteydessä. Kerrothan hakemuksellasi koska voisit aloittaa meillä. Mikäli sinulla herää kysymyksia, olethan yhteydessä rekry@luona.fi

Hae paikkaa viimeistään 28.02.2017 mennessä klikkaamalla tästä.

Luona Oy

Mawell Care on nyt Luona Hoiva Oy ja Luona Oy:n tytäryhtiö. Luona tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme terveysneuvontaa, hoidon tarpeen arviointia sekä palveluohjausta yli 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Tuemme päivittäin 2.300 omassa kodissa tai yhteisössä asuvaa avun tarpeessa olevaa ihmistä. Toimimme ? yksilöllisesti, yhdessä ja vaikuttavasti ? kotitalouksien sekä julkisen ja kolmannen sektorin kumppanina. Uskomme, että auttamalla ihmistä auttamaan itseään, autamme koko yhteiskuntaa. Yhtiöiden yhteenlaskettu arvioitu liikevaihto vuodelle 2016 on lähes 60 miljoonaa euroa. Henkilöstö koostuu 330 sosiaali- ja terveydenhuollon, asiakasohjauksen, turvallisuuden, ravinnon, ja suomen kielen ammattilaisesta pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä. Luona on kotimaisesti omistetun Barona Group -konsernin tytäryhtiö.