|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Key Account Manager

 
 
 
MercuriUrval

Key Account Manager


BLS Industries AB on yksi Skandinavian johtavista keittiön ja kylpyhuoneen saniteettituotteiden valmistajista. BLS on perheyritys, jolla on pitkät perinteet. Konsernin tuotealueita ovat lattiakaivot, sisäviemärit sekä ruostumattomat saniteetti- ja sisustustuotteet. Nykyään konsernissa työskentelee n. 300 työntekijää ja liikevaihto on n. 600 MSEK.

Unidrain Oy vastaa konsernin myynnistä ja markkinoinnista Suomessa.
Lisätietoja web-sivuiltamme: www.unidrain.fi, www.purus.fi ja www.blsindustries.se

KEY ACCOUNT MANAGER

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja haemme Key Account Managereita

Avainasiakaspäällikön roolissa osana myyntitiimiämme johdat ja kehität nimettyjä asiakkuuksia osana B2B-myyntiorganisaatiota. Vastaat asiakassuhteen hoidosta aina tarpeen kartoituksesta toteutukseen saakka. Toimit kentällä lähellä asiakasta ja aiemman kokemuksesi perusteella sinulla onkin vahvat ja hyvät suhteet alamme toimijoihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta LVI- tai rakennusalan asiantuntijuutta ja sitä tukevaa kaupallista koulutustaustaa, rakennus- tai LVI-alan koulutustaustaa tai esim. sisustussuunnittelijan taustaa. Olet kartuttanut kokemustasi myynnin ja markkinoinnin parissa. Sinulla on ennen kaikkea kokemusta toimialastamme ja olet tottunut edistämään useampia päällekkäisiä hankkeita samanaikaisesti. Innostut työstä, joka vaatii luovuutta, itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä pitkäjänteistä sitoutumista oman osaamisen kehittämiseen. Työotteesi on tuloshakuinen ja yrittäjähenkinen. Sinua kuvaavia ominaisuuksia ovat myös järjestelmällinen, paineensietokykyinen ja aktiivinen. Kansainvälisessä toimintaympäristössä kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja/tai ruotsiksi. Olet myös valmis matkustamaan työssäsi.

Tarjoamme sinulle
monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisessa työympäristössä sekä jatkuvan sisäisen koulutuksen työn ohessa. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja ympärillesi mukavat tiimikaverit. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla kannustusta ja ohjausta työssäsi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hyvään ansiotasoon. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Porvoossa, osoitteessa Kipinätie 1, 06150 Porvoo.

Innostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Pekka Kivinen, puh. 0207 420 545. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 23.1.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-10063.