|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Kesätöihin matkamyyjäksi Helsi...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Finnlines työpaikatKaikki Finnlines työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 

Kesätöihin matkamyyjäksi Helsinkiin

Oletko positiivinen ja aikaansaava tyyppi, jonka hymy ei hyydy tiukoissakaan tilanteissa? Hae meille ja tule mukaan tarjoamaan asiakkaillemme hieno kokemus Itämeren aalloilla!

Etsimme kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin ajaksi 31.8.2017 saakka Finnlines Oyj:n matkustajaliikenteen call center-tiimiin Helsinkiin Vuosaaren satamaan.

Matkamyyjänä työtehtäviisi kuuluu mm:


  • Laivamatkojen ja niiden oheispalvelujen esittely ja myynti

  • Matkatarjousten laskeminen sekä asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse

  • Asiakkaiden opastus online-varausjärjestelmän käytössä

  • Laivavuorojen lähtöselvitys

  • Matkustajien liikenteenohjaus sekä kuljetuspalvelu satama-alueella.


Tehtävässä onnistuminen edellyttää myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyden ohella oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä järjestelmällistä työotetta. Matkailualan koulutus sekä aikaisempi kokemus call center -työskentelystä on eduksi tehtävässä.

Etsimämme henkilö pystyy palvelemaan asiakkaitamme sujuvasti suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Lisäksi saksan ja venäjän kielen taito on eduksi tehtävää hakiessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.-17.2. ja 27.2. eteenpäin Customer Service Supervisor Satu Lilja, puh. 050 565 4434 .

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimi nopeasti, sillä sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisimman pian.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 15.3.2017 alla olevan linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi milloin olet valmis aloittamaan ja mihin asti olet käytettävissä.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä. Käy tutustumassa kotisivuillamme myös muihin kesätyömahdollisuuksiimme.

Kotisivumme: http://www.finnlines.com/fi/yritys/finnlines-tyonantajana?fr=1
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/finnlines-plc  
Twitter: https://twitter.com/fl_group

Avainsanat: kesätyö, summer job, matkamyyjä, call center, Finnlines, Helsinki.APPLY NOW
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Finnlines työpaikatKaikki Finnlines työpaikat  Jaa Jaa