|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Kesätöihin lähtöselvitystiimii...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Finnlines työpaikatKaikki Finnlines työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 

Kesätöihin lähtöselvitystiimiin Helsinkiin

Oletko positiivinen ja aikaansaava tyyppi, jonka hymy ei hyydy tiukoissakaan tilanteissa? Hae meille ja tule mukaan tarjoamaan asiakkaillemme hieno kokemus Itämeren aalloilla!

Etsimme henkilöitä osa-aikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin ajaksi 31.8.2017 saakka Finnlines Oyj:n matkustajaliikenteen lähtöselvitystiimiin Helsinkiin Vuosaaren satamaan.


Lähtöselvitystiimin työtehtävät pitävät sisällään mm:


  • Laivavuorojen lähtöselvitystä

  • Matkustajien neuvontaa ja liikenteenohjausta

  • Kuljetuspalvelua satama-alueella


Työ sisältää aamu-, iltapäivä- ja viikonloppuvuoroja ja työmäärät vaihtelevat hieman sesongin aikana.

Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja järjestelmällistä työotetta.

Etsimämme henkilö on hyvin kielitaitoinen: suomen  ja englannin kielen taidon lisäksi eduksi katsotaan venäjän, saksan sekä ruotsin kielen osaaminen.

Lisäksi edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.-17.2. ja 27.2. eteenpäin Customer Service Supervisor Satu Lilja, puh, 050 565 4434.

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimi nopeasti, sillä sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisimman pian ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 15.3.2017 alla olevan linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi milloin olet valmis aloittamaan ja mihin asti olet käytettävissä.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä. Käy tutustumassa kotisivuillamme myös muihin kesätyömahdollisuuksiimme.

Kotisivumme: http://www.finnlines.com/fi/yritys/finnlines-tyonantajana?fr=1
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/finnlines-plc  
Twitter: https://twitter.com/fl_group

Avainsanat: kesätyö, summer job, lähtöselvitys, Finnlines, Helsinki.APPLY NOW
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Finnlines työpaikatKaikki Finnlines työpaikat  Jaa Jaa