|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Johtaja Diakoniapalveluihin (L...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverille  Jaa Jaa
 
 
 

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta .


Johtaja Diakoniapalveluihin (Lahti)
Johtaja Diakoniapalveluihin

Lahden Diakoniasäätiö on yleishyödyllinen toimija, joka ylläpitää diakonialaitosta ja tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä kouluttaa työntekijöitä näiden alojen ammatteihin. Diakoniatyön avulla laitos auttaa niitä lähimmäisiä, jotka ovat vaarassa jäädä muun yhteiskunnallisen avun ulkopuolelle. Diakonialaitoksen palvelutoiminta nousee kristillisen lähimmäisenrakkauden pohjalta.

Haemme Lahden Diakoniasäätiolle JOHTAJAA DIAKONIAPALVELUIHIN.

Johtaja vastaa Lahden Diakoniasäätiön diakoniatoimintojen innovatiivisesta ja ennakkoluulottomasta kehittämisestä ja johtamisesta.

Kiinnostuitko?

Tule luomaan kanssamme diakoniatyön menestystarinaa ja tekemään rohkeita uusia avauksia auttamistyöhön, jonka tarve kumpuaa ihmisten kokemasta hädästä ja joka rakentuu laitoksemme arvopohjalta.

Odotamme sinulta halua kehittää uusia diakoniatyön muotoja ja toimintamalleja sekä kykyä laajentaa toiminnan rahoituspohjaa nykyisestä. Sinulla on taitoa saada yhteistyökumppanit ja työntekijät innostumaan uusista haasteista. Olet rohkea ja laaja-alainen visionääri. Osaat tulkita yhteiskunnassa ilmenevää kärsimystä ja rakentaa siihen ratkaisuja, jotka pystyt viemään konkreettisiksi toiminnoiksi avoimella ja päämäärätietoisella johtamisella.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vahvaa kokemusta ihmisten auttamistyön kehittämisestä ja johtamisesta sekä verkosto- ja projektityöstä. Sinulla on tuntemusta yhteiskunnan kipupisteistä, syrjäytymisen mekanismeista ja kansalaisyhteiskunnan toimintamuodoista.

Rekrytoinnista vastaa Go On Yhtiöt. Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta 4.6.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin HR-päällikkö Liisa Sipilä ma-pe klo 8-16 p. 044 029 4444, liisa.sipila@go-on.fi sekä Lahden Diakonialaitoksen toimitusjohtaja Tiina Mäkelä 26.5 klo 10-12, 31.5 klo 9-11 ja 2.6 klo 12-13 p. 044 713 2200, tiina.makela@dila.fi

Aikaisempi työkokemus: yli 5 v

Palkkaus: sopimuksen mukaanHae työpaikkaa
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverille  Jaa Jaa