|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Järjestelmäasiantuntija

 
 
 

Järjestelmäasiantuntija


Etsimme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa  CSC:n tallennusjärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtäviin.

Järjestelmäasiantuntijana osallistut NetApp- ja Hitachi-levyjärjestelmien sekä SAN-verkon ylläpitotehtäviin ja tallennusjärjestelmien ylläpidon automatisointiin. Olet osa tallennuksen huippuosaajatiimiä, ja saat näköalapaikan tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin ja julkishallinnon tallennusratkaisuihin. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet ilmaisemaan itseäsi myös englanniksi.


Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. DI, AMK ins, FM) tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Arvostamme näyttöjä mm. seuraavilta osa-alueilta:

• Tallennusjärjestelmien tekniikoiden yleinen tuntemus
• NetApp-erityisosaaminen (clustered mode)
• SAN-verkko-osaaminen ja blokkitallennusjärjestelmät
• Jonkin objektitallennusjärjestelmän tunteminen
• Automatisointityökalujen ja skriptaustyökalujen tuntemus


Toimiminen moniasiakasympäristöissä ja suurten palvelukokonaisuuksien tuotantopalveluissa sekä osaaminen tietoturva-asioissa katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen tiimityöskentelijä. Lopullinen toimenkuva määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Johanna Viljanen  (at) csc.fi, 050 3818769


Lähetä hakemuksesi  22.2.2017 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry


CSC on suomalainen tietotekniikan osaamiskeskus. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.
 
Menestyksemme takeena on osaava henkilöstö. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.


CSC – Jobs for Brilliant Minds