|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Itsenäinen tietokantaosaaja ti...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Studentwork työpaikatKaikki Studentwork työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 
Tarinamme alkaa pienestä opiskelija-asunnosta Helsingissä vuonna 2004. Tuolloin kaksi opiskelijaa perustivat yrityksen, jonka tarkoituksena oli työllistää perustajiensa lisäksi myös muita opiskelijoita ja vastavalmistuneita. Sittemmin on tapahtunut paljon.

Tänä päivänä olemme Suomen johtava nuoriin osaajiin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimistoja meillä on kaikissa Pohjoismaissa sekä Saksassa. Matkan varrelle mahtuu lukuisia onnistumisia, mukaan lukien kunniapalkinto Elinkeinoministeriöltä.

Olemme Talent Relations -yritys, eli osaajasuhteiden pioneereja. Se tarkoittaa, että meiltä löytyvät kontaktit parhaimpiin osaajiin ja mielenkiintoisimpiin yrityksiin. Haluamme olla pitkäaikainen kumppani niin yrityksille kuin työntekijöillemmekin, ja panostamme verkostojemme jatkuvaan ylläpitoon.

Olemme Studentwork. Tunnemme parhaat osaajat. Se on työmme.

Itsenäinen tietokantaosaaja tietokantaratkaisun rakentamiseen, kesätyö/projekti


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Studentwork etsii kiinteistöalalla toimivalle asiakkaalleen itseohjautuvaa ja osaavaa IT- alan opiskelijaa suunnittelemaan sekä rakentamaan tietokantaratkaisun liiketoiminnan tueksi. Avainsanoina tässä haussa toimii luonnollisesti tietokantojen hallinta, rakentaminen ja suunnittelu sekä räätälöinti asiakkaan toimintaan sopivaksi. Mikäli tietokantojen rakentaminen ja suunnittelu ovat lähellä sydäntäsi, tässä voi olla mainio kesätyöprojekti juuri sinulle!

Työtehtävään kuuluu asiakasyrityksemme toimintaan parhaan käytettävän tietokantaratkaisun/järjestelmän löytäminen ja sitä kautta sen rakentaminen sekä tietojen vienti järjestelmään. Tietokantajärjestelmän luotua henkilö myös opastaa muut työtoverit sen käyttöön. Valittu henkilö saa luomisprojektiin vapaat kädet, ainoana kriteerinä on, että se toimii Microsoft järjestelmien kanssa. Suurin osa tiedoista on Excel tiedostoja, jotka liittyvät mm. arvomäärityksiin, kiinteistöihin sekä hintoihin.

Projektin kesto riippuu työn ja projektin laajuudesta, joka määrittyy myös oikean henkilön löydyttyä. Projektin tämänhetkinen arvoitu kesto on noin 2-6 viikkoon. Tehtävä on kokoaikainen projektin keston ajan sekä aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluammekin kuulla, miten sinä lähtisit rakentamaan ratkaisun ja minkälaista osaamista sinulla olisi tähän tehtävään. Tässä on oiva mahdollisuus päästä itse kehittämään ja viemään koko projekti läpi itsenäisesti! Hae siis tehtävään mahdollisimman ja laita hakemuksesi ja CV:si meille nettisivujemme kautta!

Tehtävässä työllistyt vuokratyösuhteeseen Studentworkin kautta, me toimimme match makerina tässä haussa!


Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.
Hae työpaikkaa


Kaikki hakemukset ovat tervetulleita, mutta suosittelemme soveltamaan CV Guidelines -ohjeita. Lisäksi saat oikeuden lisätä laatumerkin ansioluetteloosi. Lue lisää osoitteessa www.cvguidelines.com
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Studentwork työpaikatKaikki Studentwork työpaikat  Jaa Jaa