|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Harjoittelijoita taloushallinn...

Harjoittelijoita taloushallinnon, palkanlaskennan ja rekrytoinnin tehtäviin, Helsinki

Tarjoamme Baronalla jatkuvasti työharjoittelupaikkoja liiketalouden merkonomi- ja tradenomiopiskelijoille sekä tekniikan ja logistiikan AMK-opiskelijoille.

Opintojen suuntautumisen ja oman kiinnostuksesi perusteella voit valita harjoittelupaikan taloushallinnosta, palkanlaskennasta tai rekrytoinnista.

Taloushallinnossa harjoittelu tapahtuu ostoreskontrassa, myyntireskontrassa tai kirjanpidossa Helsingin toimistolla.

Palkanlaskennan ja rekrytoinnin harjoittelut tehdään Helsingin tai Tikkurilan toimistolla.

Tarkempi tehtävänkuva määräytyy kykyjesi ja toiveittesi mukaan.

Harjoittelijana pääset perehtymään laaja-alaisesti eri työtehtäviin alan ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä opinnäytetyön Baronalle.

Harjoitteluaika on palkatonta, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus saada lounasseteleitä.

Teemme tiivistä yhteistyötä eri tiimiemme kanssa sekä kehitämme jatkuvasti toimintaamme ? haluamme auttaa harjoittelijoitamme tarjoamalla erilaisia urakehitysmahdollisuuksia myös harjoittelun jälkeen konsernimme eri yhtiöissä ja asiakkaillamme.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan, mutta laita hakemukseksi mahdollisimman pian, sillä otamme uusia harjoittelijoita jatkuvasti. Mainitse hakemuksessasi harjoittelujakson ajankohta ja pituus, sekä missä tiimissä ensisijaisesti haluaisit harjoittelujakson suorittaa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kertoa jo hakemuksen yhteydessä videolla, miksi haluaisit meille harjoitteluun.

Tässä vielä muutamia kommentteja meillä aiemmin harjoittelussa olleilta opiskelijoilta:

Pääsin saman tien tekemään normitehtäviä mitä muutkin kollegani tekivät. Vastuuta annettiin heti ensimmäisestä päivästä lähtien erittäin paljon, vaikka minulla ei juuri ollut kokemusta taloushallinnon työtehtävistä. Siitä huolimatta, että olin samaan aikaan muualla töissä sekä opiskelemassa, sain hoidettua harjoittelujaksoni hyvin, Baronan joustavuuden ansiosta. Työharjoittelujakson päätyttyä työllistyinkin taloushallinnon puolelle samoihin tehtäviin mitä tein työharjoitteluni aikana.

Sami, Haaga-Helia

Ollut mielenkiintoista päästä tutustumaan suuren yrityksen taloushallintoon ja sen toimintaan sekä päästä sisälle ostoreskontran toimintatapoihin ja siihen, miten koko homma pyörii.

Olen saanut hyvää työkokemusta omalta alalta sekä mahdollisuuden tehdä mielenkiintoinen opinnäytetyö Baronalle.

Lisäksi olen saanut tehdä töitä rennossa ja vapaassa ilmapiirissä hyvän työporukan kanssa.

Ville, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Viihtyisä työympäristö ja hyvä työilmapiiri sekä monipuoliset työtehtävät .Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus olivat iso plussa. Opiskelijalle etenkin erittäin hyvä, koska minullakin oli samaan aikaan opinnäytetyö tekeillä ja sen puolesta täytyi käydä välillä Oulussa. - Hyvät työllistymismahdollisuudet, koska Barona konserniin kuuluu niin paljon eri yhtiöitä .Työllistyin harjoitteluni jälkeen Forenomille, jossa toimin asiakaspalveluvastaavana. Olen erittäin tyytyväinen siitä, että pääsin Baronalle työharjoitteluun. Parempaa paikkaa en olisi voinut toivoa!

Hanna, Forenom

Ilmapiiristä: Baronalla pääsi osaksi todella mukavaa työporukkaa ja nauttimaan hyvästä työilmapiiristä.

Itse harjoittelusta: Koko harjoittelun ajan käytiin säännöllisesti läpi työtilannetta ja pohdittiin jatkoa, jolloin itse pääsi vaikuttamaan harjoittelun rakentumiseen.

Harjoittelun ajan annettiin mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn, mutta tuki oli lähellä aina tarvittaessa.

Siiri, Haaga-Helia

Hae paikkaa viimeistään 31.03.2017 mennessä klikkaamalla tästä.