|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Haluatko olla mukana osana hie...

Haluatko olla mukana osana hienoa IKEA kesää?

IKEA syntyi erään nuoren miehen - nimeltään Ingvar Kamprad - halusta luoda parempi arki tavallisille ihmisille. 70 vuodessa IKEA on kasvanut yhdeksi maailman tunnetuimmista brändeistä, mutta silti sen sisin on säilynyt ennallaan: tarjota hyvin suunniteltuja ja kauniita sisustustuotteita niin edullisesti, että mahdollisimman monella on varaa ostaa niitä.

Haluatko olla mukana osana hienoa IKEA kesää?

Meillä pääset mukaan

  • oppimaan, kuinka asiakkaasta pidetään yhdessä oikeasti huolta
  • osaksi innostunutta ja kannustavaa porukkaa
  • osaksi jotain suurempaa: IKEA on kansainvälinen yritys, joka työllistää lähes 164 000 henkilöä ympäri maailman
  • oppimaan ja tuntemaan mahtavia tuotteitamme, kuten LACK, BILLY jne.
  • kokemaan yllättäviä asioita: meillä työntekijöitä kannustetaan paitsi etenemään myös kokeilemaan erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä
  • työyhteisöön missä saa olla hauskaa ja on sallittua ajatella eri tavalla
  • vaikuttamaan siihen, millainen IKEA on tulevaisuudessa.

Tavaratalomme on iso työpaikka, jossa on paljon mahdollisuuksia työskennellä erilaisten kiinnostavien tehtävien parissa. Parhaillaan etsimme Espooseen, Vantaalle, Tampereelle, Raisioon, Kuopioon sekä Jyväskylän lähipisteeseen kesätyöntekijöitä ravintolaan, myyntiin, logistiikkaan, asiakaspalveluun ja kassalle sekä asiakasneuvojia asiakaspalvelukeskukseemme.

Ravintoloissamme tarjoamme maistuvaa ja edullista ruokaa maustettuna hyvällä palvelulla ja rennolla tunnelmalla. IKEA Foodissa olet tiiviissä asiakaskontaktissa ja vaikutat vahvasti ostospäivän onnistumiseen. Työ IKEA Foodissa on nopeatempoista ja sinulla on mahdollisuus työskennellä monien vaihtelevien tehtävien parissa. Työtä on tarjolla sekä ravintolatyöntekijöille että alan koulutuksen saaneille kokeille.

Myyntiosastolla autat asiakasta löytämään itselleen sopivimmat tuotteet laajasta mallistostamme. Olet erittäin palvelualtis ja asiakaslähtöinen, opit uusia asioista nopeasti ja selviät haasteellisistakin tilanteista vaivatta. Myynnin työhön kuuluu myös osaston siisteydestä ja myyntipaikkojen tavarantäytöstä huolehtiminen.

Asiakaspalvelussa
ja kassalla kohtaat valtavasti asiakkaita ja palat halusta tehdä heidän vierailustaan tavaratalossa parhaan mahdollisen. Työskentely edellyttää myönteistä asennetta sekä aitoa halua auttaa asiakkaita tarjoamalla heille parasta mahdollista palvelua. Huolellisuus rahojen käsittelyssä on tietysti myös välttämätöntä.

Logistiikkatyöntekijät
huolehtivat tavarankäsittelystä ja tavarantäytöstä varastossamme. Tämä osasto sopii sinulle, joka on aamuvirkku, sinnikäs ja pidät nopeasta tahdista! Trukkikortista on etua.
Huomioithan, että osa logistiikan työvuoroista alkaa aamuisin kello 04.00.

IKEA Asiakaspalvelukeskus palvelee tavaratalojen ja nettikaupan asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse, chat-palvelun ja Facebookin kautta. Asiakaspalvelijoidemme tehtävänä on auttaa asiakkaita, yhteistyökumppaneita, tavaratalojen henkilökuntaa ja kollegoita parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme toimia IKEA-lähettiläinä asiakasrajapinnassa tarjoten nopeaa ja asiakaslähtöistä palvelua meihin yhteyttä ottaville asiakkaillemme.

Kaikkiin tehtäviin sisältyy niin aamu-, ilta- kuin viikonloppuvuorojakin, sillä tavaratalomme ovat auki 7 päivää viikossa. Kohtaat työssäsi jatkuvasti erilaisia ihmisiä, joten olet asenteeltasi palveluhenkinen ja joustava. Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Iältäsi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. 

Luuletko, että voisit viihtyä joukossamme kesän ja kenties pidempäänkin? Kerro, miksi haluat töihin IKEA-tavarataloon, asiakaspalvelukeskukseen tai lähipisteeseen ja miksi juuri sinä sopisit meille. Mainitse hakemuksessasi, mitkä työtehtävät sinua lähinnä kiinnostavat. Kerro myös sinulle sopiva aloitus- ja lopetusajankohta, koska toivomme osan kesätyöntekijöistämme aloittavan työnsä jo kevään aikana.

Odotamme innolla hakemustasi!

Good LACK!

Tutustu meihin ja hae unelmiesi kesätyöpaikkaa www.ikeasuomi.fi/kesatyopaikat


[Avainsanat: kesätyö,kesätyöt,kesätyöpaikka,kesätyöpaikat,kesä,kesäduuni]