|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Pulp, Paper & Water Management...

 
 
 
MercuriUrval

Pulp, Paper & Water Management Expert


Air Liquide Finland Oy on osa ranskalaista Air Liquide -konsernia, joka on maailman johtava teollisuuden ja terveydenhoitoalan kaasuja, teknologioita ja palveluja tuottava yritys. Air Liquide toimii 80 maassa ja sillä on 68 000 työntekijää ja se palvelee yli 3 miljoonaa asiakasta (Airgas-yrityskaupan 23.5.2016 jälkeen).
Happi, typpi ja vety ovat kuuluneet yrityksen ydinliiketoimintaan sen perustamisesta vuodesta 1902 lähtien. Air Liquiden päämääränä on olla johtava alallaan toimittamalla aina parasta laatua ja toimimalla vastuullisesti. Air Liquide -konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 16,4 miljardia euroa. Airgas yhtiön liikevaihto oli lähes 5,3 miljardia dollaria (n. 4,8 miljardia euroa) vuonna 2015.

Air Liquide Finland Oy toimittaa teollisuuskaasuja ja niihin liittyviä sovelluksia teollisuuteen. Pääasiakkaita ovat mm. teräs-, paperi- & sellu-, kaivos-, konepaja- ja kemianteollisuuden yritykset sekä elintarvike- ja elektroniikkateollisuus. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 59 miljoonaa euroa. Tuotantolaitokset sijaitsevat Oulussa, Raahessa, Kittilässä, Kokkolassa, Harjavallassa, Joutsenossa ja Nokialla. Lisätietoja www.airliquide.fi


Etsimme kansainväliseen ALTEC-tiimiimme Sinua,

PULP, PAPER & WATER MANAGEMENT EXPERT


Kuulut kansainväliseen huippuasiantuntijatiimiimme, jonka vastuulla on tukea myyntiämme erilaisten teknisten ratkaisujen ja sovellusten kehittämisessä ja löytämisessä niin uusien kuin olemassa olevien asiakkaiden tarpeisiin. Tiimissä on useiden teollisuuden alojen asiantuntijoita eri maiden toimipisteissämme. Sinun vastuullasi on vahvan sellu- ja paperiteollisuuden asiantuntemuksen tuominen eri maiden myyntitiimien avuksi. Raportoit Market Unit & ALTEC Managerille Belgiassa, ja lisäksi saat Oulun toimistoltamme vahvan tuen ja työyhteisön tehtävässä menestymiseen.

Odotamme sinulta useamman vuoden aiempaa kokemusta massa- ja paperiteollisuuden asiantuntijatehtävistä, jotta voit tuoda laaja-alaisen asiantuntemuksesi kansainvälisten myyntitiimiemme ja asiakkaidemme tueksi. Osaamisesi ydin on massan valkaisuun, kemikaalikiertoon sekä jäteveden käsittelyyn liittyvät prosessit. Haluat auttaa asiakkaitamme löytämään ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita teollisuuskaasuratkaisuja. Olet siis asiakaslähtöinen, aikaansaava ja hyvä tiimipelaaja. Sujuva englannin kielen taito on ehdoton edellytys, ruotsin kielen taito on selkeä etu. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa, silti työnkuvasi takia matkustat säännöllisesti Pohjois- ja Länsi-Euroopan alueella sijaitsevilla asiakkaillemme sekä toimipisteissämme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössämme sekä mahdollisuuden urakehitykseen konsernissamme, myös kansainvälisellä tasolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Marika Mertala, puh. 040 708 8176, parhaiten tavoitettavissa 11.12. klo 9–11. Lähetä englanninkielinen CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viitenumerolla FI-11914 viimeistään 19.12.2017 mennessä osoitteessa https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=51182