|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Tekninen myyjä / asiakasvastuu...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Onninen Oy työpaikatKaikki Onninen Oy työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 
header

Haemme Onnisen Lounais-Suomen Talotekniikka-yksikköön Turkuun tai Saloon Sinua,

 

Tekninen myyjä /

asiakasvastuupäällikkö


aktiiviseen sähkötuotteiden myyntiin.

Toivomme, että sinulla on sähköalan teknistä ja/tai kaupallista koulutusta. Sinulta löytyy ammattitaitoa ja aiempaa myyntikokemusta sekä osaamista sähköteknisistä tuotteista. Hyvät IT-taidot sekä englannin kielen osaaminen auttavat tehtävässä menestymistä. SAP-toiminnanohjausjärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Tunnet Turun ja Salon alueen sähköurakoitsija-asiakaskunnan tarpeet sekä sovellat osaamistasi ja asiantuntemustasi asiakkaan eduksi. Työskentelet itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja saat aikaan tuloksia.
Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelua, palveluhenkisyyttä sekä kaupallista asennetta.

Tarjoamme sinulle merkittävää myyntivastuuta ja jatkuvan itsensä kehittämismahdollisuuden mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtäväkentässä. Sinulla on ympärilläsi hyvä tiimi ja Onnisen laajan organisaation tuki.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntiryhmäpäällikkö Harri Raitanen, puh. 040 582 3735.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää keskiviikkoon 20.12.2017 mennessä täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta.HAE TYÖPAIKKAA

Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 100 henkilöä. Onninen on osa Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Onninen Oy työpaikatKaikki Onninen Oy työpaikat  Jaa Jaa