|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Myyntipäällikkö

 
 
 
MercuriUrval

Myyntipäällikkö


KSS Energia tarjoaa sähköä, maakaasua ja kaukolämpöä Kouvolan seudun koteihin ja yrityksiin sekä myy sähköä, energiaosaamista ja -ratkaisuja myös muualle maahan. KSS Energia -konsernin muodostavat emoyhtiö KSS Energia Oy sekä tytäryhtiöt KSS Verkko Oy, KSS Rakennus Oy ja KSS Lämpö Oy. Vuoden 2016 konserniliikevaihtoa 112 m€ ja lähes 10 m€ liiketulosta on ollut tekemässä keskimäärin 117 henkilöä. Yhtiöllä on vahva profiili ympäristöystävällisen ja uusiutuvan energian parissa sekä arvostettuna työnantajana.

Nyt meillä on tarjolla mielenkiintoinen tehtävä konsernin yritysmyynnissä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Työssäsi vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden myynnin kehittämisestä sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. KSS Energialla on asiakkaita koko Suomen alueella. Sähköenergian myynnin lisäksi vastaat kaukolämmön ja maakaasun myynnistä yhtiön verkkojen alueella. Neuvotteluita asiakkaidesi kanssa saat täydentää konsernin uusien energiaratkaisujen myötä. Tavoitteesi liittyvät aktiivisuuteen, myyntikatteeseen, myynnin volyymiin ja uusien energiaratkaisujen myyntiin.

Tehtävään emme edellytä energia-alan kokemusta. Sen sijaan on tärkeää, että olet saavuttanut hyviä tuloksia yritysmyynnissä ja tottunut myyntiin kilpaillulla toimialalla. Yritysmyynnistä sinulla on vähintään 3–5 vuoden työkokemus. Tavoitteet, mittarit ja niiden saavuttaminen ovat sinulle arkea. Yritysmyyntitiimiimme tuot energiaa ja dynaamisuutta sekä myönteistä tulosnälkää. Toimipaikkasi on yhtiön pääkonttorissa Kouvolassa. Tehtävässäsi matkustat viikoittain kotimaassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän muuttuvassa toimintaympäristössä ja vahvasti kehittyvässä yhtiössä.

Täytä ja lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 17.12.2017 mennessä osoitteessa https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=51179, viite FI-11882. Lisätietoja yhtiöstä löytyy osoitteesta kssenergia.fi. Tehtävästä voi keskustella Mercuri Urvalin konsultin, Kari Hausenin kanssa, p. 050-374 3504.