|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

16 terveysteknologian asiantun...

 
 
 
Suosittele ilmoitusta

16 terveysteknologian asiantuntijaa


Kehity sovelluskehityksen ammattilaiseksi JavaHealthTech-koulutuksen kautta

Haluatko kehittyä Java-sovelluskehityksen tai terveysteknologia-alan sovelluskehityksen asiantuntijaksi? Haku JavaHealthTech -koulutusohjelmaan on auki 27.9.2017 saakka!

JavaHealthTech -koulutusohjelma on yhdistelmä käytännön harjoittelua yhteistyöyrityksessä sekä oppimista ja kehittymistä tukevaa terveysteknologia-alan ja Java-ohjelmoinnin koulutusta, josta vastaavaa alan johtavat asiantuntijat. 

Koulutusohjelman tavoite


Jos olet aiemmin työskennellyt ohjelmistokehittäjänä, koulutus antaa mahdollisuuden muuntaa ja kehittää osaamistasi yrityksien tarpeita vastaavaksi sekä löytää uuden työn JavaHealthTech-koulutusohjelman avulla.

Koulutusohjelman tavoitteena on työsuhteen solmiminen osallistujien ja yhteistyöyritysten välille ohjelman päätyttyä. Edellisessä Oulun JavaHealthTech-koulutusohjelmassa 75% osallistujista työllistyi joko koulutuksen aikana tai viimeistään 3 kuukauden kuluttua koulutuksen päätyttyä.

Sinulla ei tarvitse olla valmista osaamista tai aiempaa kokemusta Java/web-ohjelmoinnista tai terveysteknologia-alasta, vaan kiinnostus ja harrastuneisuus alaa kohtaan riittää. Koulutusohjelmaan voi hakeutua myös ohjelmistotestaus- tai tuotepäällikkörooleihin. Tärkeintä on vahva motivaatiosi ja halusi kehittyä alan asiantuntijaksi.

Ohjelma kestää kuusi kuukautta ja se koostuu 21 lähiopetuspäivästä sekä työskentelystä yhteistyöyrityksessä. Ohjelman aikana kehität Java- ja web-ohjelmointiosaamistasi. Työssäoppimisjakson aikana pääset jalostamaan ammattitaitoasi yhteistyöyrityksessäsi ja pääset näin heti mukaan käytännön projekteihin ja työtehtäviin.

Koulutusohjelma mahdollistaa ovien avautumisen sinua kiinnostaviin yrityksiin ja tehtäviin, joihin osaamisesi ei tällä hetkellä suoraan riitä. Voit myös saada uusia mielenkiintoisia kokemuksia ja mahdollisuuden vaihtaa työtehtäväsi esimerkiksi sulautettujen järjestelmien kehityksestä web-sovelluskehityksen tehtäviin.

Yritykset etsivät osaajia kehittymään seuraaviin tehtäviin:
  • Ohjelmoija/ohjelmistokehittäjä
  • Ohjelmistosuunnittelija
  • Tuote-, projekti- tai asiakkuuspäällikkö
  • Tekninen projektipäällikkö
  • Sovellustuki
  • Ohjelmistotestaaja
  • Tiiminvetäjä/Scrum Master

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

JavaHealthTech-koulutusohjelman kohderyhmänä on ensisijaisesti ICT-alalta työttömäksi jääneet TE-toimiston asiakkaat. Koulutukseen valittavilta edellytetään ICT-alan teknistä osaamista. Kokemus ohjelmoinnista/ohjelmistokehityksestä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on motivaatio kehittyä uudenlaiseksi osaajaksi ohjelman kautta. Koulutus on suunniteltu antamaan oppimishaluisille ICT-osaajille tarvittavat Java-ohjelmointitaidot ohjelman aikana.

Haethan mukaan ohjelmaan. Hakuaika on voimassa 27.9.2017 saakka.

Hakuohjeet:

Haku on kaksiosainen:

  1. Täytä työhallinnon koulutushakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku. Löydät koulutukset koulutusnumerolla 674268. Esivalinta ohjelmaan tehdään tämän koulutushakemuksen perusteella. Anna motivaatiosi näkyä ja perustele hakemuksesi huolellisesti.
  2. Tee Sarasen sähköinen osaajaprofiili. Sinut kutsutaan haastatteluun tämän osaamisprofiilin perusteella, joten muista tuoda selvästi esiin koulutus- ja työkokemustaustasi sekä miksi juuri sinä olet sopivin henkilö yhteistyöyritykselle. Tämän osaamisprofiilin perusteella esittelemme sinut yhteistyöyrityksille.

Pidämme koulutusinfon JavaHealthTech -koulutusohjelmasta 12.9.2017 klo 13.00 osoitteessa Elektroniikkatie 3 (Auditorio), Oulu. 

Lisätietoja Saranen Consultingin toiminnasta sekä koulutusohjelmastamme löydät nettisivuiltamme www.saranen.fi tai kysymällä ohjelman yhteyshenkilöiltä: Jonna Mämmelä, 044 5712086, jonna.mammela@saranen.fi & Antti Vuorjoki, 040 778 2110, antti.vuorjoki@saranen.fi

Saranen Consulting on osa Barona-konsernia.

[Avainsanat: java, koodaus, ohjelmisto, digitalisaatio, teknologia]

Ohjelman järjestää Saranen Consulting Oy
Saranen Consulting on erikoistunut rekrytoivien koulutusohjelmien sekä urapalveluiden toteuttamiseen. Autamme yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä löytämään uuden työpaikan. Vuositasolla palvelemme lähes tuhatta työnhakijaa kohti uutta työpaikkaa. Toteutamme palvelumme tiiviissö yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä työhallinnon kanssa.