|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Hissialan tulevaisuuden ammatt...

 
 
 
Suosittele ilmoitusta

Hissialan tulevaisuuden ammattilaiseksi Jyväskylään


Haluatko arvostetun erikoisammattitaidon ja työn, jonka tekijöillä tulee riittämään töitä nyt ja tulevaisuudessa? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua ja työllistyä vakituiseen työsuhteeseen monipuolisiin hissiasentajan tehtäviin maailman johtaviin hissiyhtiöihin lukeutuvan Schindlerin palvelukseen!

Voimakkaassa kasvussa oleva Schindler kouluttaa ja rekrytoi joukkoonsa 10 uutta hissialan tulevaisuuden osaajaa, jotka tulevat työskentelemään monipuolisissa ja mielenkiintoisissa hissiasennuksen, modernisoinnin ja kunnossapidon tehtävissä. Koulutusohjelma kestää 3 kuukautta (28.9.-21.12.2017) ja koulutuksessa yhdistyy lähiopetus (18 päivää) ja ohjattu käytännön työskentely Schindlerin työkohteissa. Tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen läpikäyneet osallistujat vakituiseen työsuhteeseen Schindlerille.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat tällä hetkellä työttöminä työnhakijoina, irtisanomisuhan alaisina tai määräaikaisissa työsuhteissa. RekryKoulutus on työhallinnon tukema työvoimakoulutus. Koulutuksen aikana voit saada tukea (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon olet työttömänä ollessasi oikeutettu sekä lisäksi kulukorvausta. Koulutuksen toteutuksesta vastaavat Uramuuntaja yhdessä Schindlerin sekä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa hissialasta aidosti kiinnostuneita henkilöitä yrityksemme tehtäviin. Aiempaa kokemusta alalta ei vaadita, sillä perehdytämme ja koulutamme sinut huolellisesti. Hakijalta edellytetään kuitenkin hyväksytysti suoritettua sähköalan perustutkintoa, joten voit olla taustaltasi esimerkiksi automaatioasentaja tai sähköasentaja. Teknisen taustan ja näppärien kädentaitojen lisäksi hakijalla tulisi olla vähintään välttävä suomen kielen taito (B1). Hakijalta edellytetään B-ajokorttia ja hakijalla tulee myös olla auto käytössään. Haemme työntekijöitä Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Schindler on valmis panostamaan osaamisesi kehittymiseen ja tärkeimpänä valintakriteerinä ovat sinun motivaatiosi, reipas asenteesi itsenäiseen työntekoon sekä halu oppia.

Hissiasentajan monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi uusien hissien ja liukuportaiden asennus sekä hissien peruskorjaus-, modernisointi-, huolto- ja korjaustyöt. Teknologisen kehityksen myötä hissit kehittyvät jatkuvasti ja pääset aitiopaikalta näkemään koko alan kehitystä. Hissiasennus edellyttää vahvaa oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Koulutuksen kautta tarjoamme sinulle väylän kasvaa näihin itsenäisiin, vastuullisiin ja haasteellisiin tehtäviin kasvavassa ja arvostetussa Schindler-yhtymässä.

5 hyvää syytä hakea mukaan:
  1. Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus ja perehdytys uuteen ammattiin
  2. Tähtäimessä pitkäaikainen ja vakituinen työpaikka monipuolisine etenemismahdollisuuksineen
  3. 3 uutta työssä vaadittavaa korttia takataskuun
  4. Menestyneen yrityksen mukava, ammattitaitoinen työyhteisö ja työpaikka hyvine etuineen
  5. Teet arvostettua työtä, jolla on merkittävä vaikutus ihmisten päivittäiseen liikkumiseen

Miten voin hakea mukaan?

Koulutuksen haku on kaksivaiheinen.
  1. Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (löydät koulutuksen koulutusnumerolla 673848) tai lähimmässä TE-toimistossasi. (Tämä on koulutuksen varsinainen hakemus, jonka perusteella tehdään hakijavalinnat)
  2. Lisää CV:si/työkokemuksesi Uramuuntajan järjestelmään (Toimii esittelynäsi valintavaiheessa Schindlerille)

Sinut kutsutaan videohaastatteluihin ja haastatteluihin hakuajan päätyttyä näiden tietojen perusteella, joten täytäthän ne huolellisesti.

Huomioithan, että työnhakusi pitää olla voimassa ja oikeus työttömyysetuuteen selvitettynä ennen koulutuksen alkua.  

Voit lukea lisää koulutuksesta ja referensseistä osoitteessa www.uramuuntaja.fi/schindler

[Avainsanat: sähköasennus, hissiasennus, työpaikka, huolto]