|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Sähkö- ja automaatioasentaja

Sähkö- ja automaatioasentaja


Nykyaikainen energiantuotanto vaatii viisautta. Siksi juuri meiltä halutaan ostaa energiaa. Samaa viisautta tuomme vastuulliseen työympäristöömme. Jo sadan vuoden ajan olemme pitäneet työntekijöistämme hyvää huolta ja työpaikkamme turvallisina. Sen vuoksi meille halutaan töihin ja meillä viihdytään. www.vantaanenergia.fi

Sähkö- ja automaatioasentaja, Vantaan Energia Oy

Haemme sähkö- ja automaatioasentajaa tekemään ennakkohuolto- ja korjaustöitä, jotta tuotantolaitoksemme pysyvät käyttökunnossa vuoden jokaisena päivänä. Tukikohtanasi toimii Suomen suurin jätevoimala, mutta työssäsi liikut myös kaukolämpölaitoksillamme Vantaalla.


MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Olemme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että
  • työsi on monipuolista eikä yksikään työpäiväsi ole samanlainen
  • saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi
  • pääset osaksi hyvää työporukkaa, jossa toisia arvostetaan ja autetaan
  • sinulla on lupa kehittää omaa työtäsi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen ja vahvat panostukset työhyvinvointiin.  Käytössämme ovat nykyaikaiset tietojärjestelmät ja suuntanamme on sähköisen asioinnin helppous.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET


Me saamme energiaa onnistumisista. Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:
  • Omaat useamman vuoden työkokemuksen sähkö- tai automaatioalan töistä.
  • Työskentelet oma-aloitteisesti ja itsenäisesti ja pystyt tarvittaessa joustamaan työtehtävissäsi.
  • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana?
Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle 1.–18.8. klo 9.00–10.00 tai 12.00–13.00 sähkö- ja automaatiomestari Jari Maaranen puh. 050 331 0396 tai sähköpostitse jari.maaranen(at)vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Tehtävään hakeminen tapahtuu verkkosivujemme kautta osoitteessa www.vantaanenergia.fi/ura. Hakuaika päättyy 20.8.2017.