|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Työterveyshuollon erikoislääkä...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Neste Oyj työpaikatKaikki Neste Oyj työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia keinoja jotka mahdollistavat puhtaamman liikkumisen tänään, mutta ennen kaikkea huomennakin. Meille ainoa suunta on eteenpäin.

Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.

Me etsimme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto tehdä elämässään jotain merkityksellistä. Toivomme sinun olevan rohkea, tiedonhaluinen ja avoin uudelle. Olet itsevarma ja nokkela, mutta sinulta löytyy joustavuutta ja yhteistyötaitoja.

Etsimme nyt

Työterveyshuollon erikoislääkäriä


vakituiseen työsuhteeseen Porvoon jalostamon työterveysasemalle.
 
Nesteellä on perinteikäs ja vahva työterveyshuolto, joka toimii kiinteästi yrityksen sisällä. Porvoon jalostamon työterveysasemalla on kymmenisen työterveyshuollon ammattilaista, jotka yhden lääkärin eläköityä nyt tarvitsevat lisäresursseja.
 
Työterveyslääkärin työ on jalostamolla työterveyshuollollisesti monipuolista ja haasteellista, työyhteisö on kiinteä ja työaika normaali kokoaikainen toimistotyöaika.
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.
Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa johtava työterveyslääkäri Bernt Savonius, bernt.savonius@neste.com ,
+358 50 458 4870.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivultamme www.neste.com/urameillä
Hakuaika päättyy 15.6.2017. Liitä hakemukseesi saatekirje ja CV.

Hae työpaikkaa

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Neste Oyj työpaikatKaikki Neste Oyj työpaikat  Jaa Jaa